Randers

Randers

Nordisk Film Biografer Randers (BioCity) finder man for enden af Østervold på Thors Bakke. Biografen har 6 sale med plads til 890 gæster, og alle sale har god benplads, kraftig hældning på stolerækkerne og væg-til-væg lærreder. Vores moderne og komfortable sale skaber derfor forudsætningen for den perfekte aften, om du så er for og mor der skal en tur i biografen med ungerne, eller kæresteparret der skal bare nyde hinandens selskab.

Stor 6-sals biograf i centrum af Randers

I Nordisk Film Biografer Randers finder du alle de store premierefilm for både børn og voksne, ligesom biografen ofte afholder forpremierer, events og arrangementer for børn. Der afholdes ydermere BabyBio i jævne mellemrum, samt andre koncepter som Strikkebio, Filmperler mv. I Randers biografen findes der altså oplevelser til enhver smag, om du så er til hurtig Action, eller en tøseaften med veninderne.

I vores kiosk i biografen finder du vores lune og sprøde popcorn, sodavand samt slik til den søde tand. Er du mere til chokolade og kaffe, så tilbyder vi også dette. Du kan også gøre et godt køb og spare lidt penge, ved at købe en af vores popcorn og sodavands menuer. Hold øje nede i biografen hvad vi har på tilbud, da vi helt sikkert har noget der falder i din smag.

Der er gode parkeringsmuligheder lige ved biografen med to timers parkering, og i kommunens parkeringshus i Randers Sundhedscenter er der gratis parkering fra kl. 18-24. Læs mere herom under ’Kort og parkering’, eller se et kort her.

Biografen holder åbent alle ugens dage:
Mandag til onsdag 15.00 - 21.30
Torsdag til fredag 13.00 - 21.30  
Lørdag til søndag 9.30 - 21.30

Nordisk Film Biografer Randers blev kåret som Årets Biograf 2011 af FAFID.

 Find os på Facebook!

 

Tilbage
Program
Klik her for at vende tilbage til startsiden, og se alle film som vises i denne biograf
Se program

Nyheder

Randers

Kontakt
70 13 12 11 - (alle dage fra 11.00 - 20.00)

E-mail
Adresse

Nordisk Film Biografer Randers
Thors Bakke 2

8900 Randers C