Paragraphs
Unlimited promo image
Bioplus Unlimited
Unlimited promo title

Gå i biografen så ofte du vil for 229 kr./md*

Unlimited promo text

Nyd ubegrænset film (helaftensfilm, 3D og 4DX inkluderet), vennerabatter og invitationer til forpremierer på de nyeste film.

Unlimited promo period
*Mindsteprisen i bindingsperioden på 4 måneder er 916 kr.
UNLMITED
UNLMITED
Unlimited Discount title
Vennerabat
Unlimited Discount description
Få 20 kr. rabat på den anden billet i din bestilling
Unlimited Discount Background Image
Unlimited vennerabat
Unlimited Discount Background Mobile
Unlimited vennerabat
Unlim subscription title
Start dit abonnement i dag, så refunderer vi billetten!
subscriptions_list

OBS: Gælder kun ordinære filmforestillinger.

Køb UNLIMITED og skriv til vores support senest 24 timer efter dit besøg.

Se mere om hvordan her

Unlimited cinemas title
Gælder i alle Nordisk Film Biografer
Unlim cinemas description
Fri adgang til alle film i vores 23 biografer på tværs af landet.
Cinemas list
Imperial
Odense
Palads
Video file
Video file

Godt at vide om UNLIMITED

Hvilke fordele giver BIOPLUS UNLIMITED?
  • Ubegrænset adgang til alle biograffilm i alle Nordisk Film Biografer!:

Du har ubegrænset adgang til alle ordinære biografvisninger i alle 23 Nordisk Film Biografer i Danmark (find din lokale Nordisk Film Biograf her). Rabatten fremkommer helt automatisk når du booker din billet på nfbio.dk eller i NFBIO app’en.

Din ubegrænsede adgang gælder ikke på særlige typer af events (fx visninger inkl. forplejning, gallapremiere, koncerter, live sport eller opera), og kan ikke kombineres med andre rabatter eller rabatordninger (fx Biografklub Danmark).

  • Rabat til venner/ledsagere:

Når du køber din billet online, får du helt automatisk 20 kr. rabat på din 2. billet

  • Eksklusive forpremierer og nyhedsbreve:

Du vil løbende modtage nyhedsbreve med filmnyheder, konkurrencer og -inspiration til din næste biograftur samt invitationer til eksklusive forpremierer og events.

 

Hvilke biografer kan jeg bruge UNLIMITED i?

Du kan bruge UNLIMITED i alle vores 23 biografer:

Storkøbenhavn

Dagmar

Falkoner

Fields

Imperial

Lyngby Kinopalæet

Palads

Taastrup

Waves

 

Jylland

Aalborg City Syd

Aalborg Kennedy

Aarhus C

Esbjerg Broen

Randers

Kolding

Herning

Trøjborg

Viborg

 

Sjælland og Øer: 

Frederikssund

Hillerød

Køge

Nykøbing Falster

Næstved

 

Fyn

Odense

Hvilke typer af film gælder UNLIMITED til?

UNLMITED gælder til alle film, inklusiv helaftensfilm, 3D, og 4DX, og kan i øvrigt benyttes i alle sale, inklusiv vores luksussæder.

Forestillinger som ikke er ordinære filmvisninger og derved særlige events (fx visninger inkl. forplejning, gallapremiere, koncerter, live sport eller opera) er ikke inkluderet i UNLIMITED.

Kan jeg give mine gratis billetter til andre?

Nej. Dit abonnement og dine medlemsfordele er personlige og gælder kun for dig, og du må derfor ikke dele dem med andre. Overdrager eller deler du dine fordele inklusiv personlige billetter med en anden person vil dette ses som misbrug af dit medlemsskab. 

Du kan læse mere om overtrædelse af vilkår, ansvar og hæftelse samt kontrolafgift under medlemsbetingelserne på vores hjemmeside.

Hvordan booker jeg billetter?

Du kan både booke dine billetter via appen, på hjemmesiden eller fysisk i biografen.

Skal jeg have et billede tilknyttet min BIOPLUS UNLIMITED profil?

Ja, du skal være fyldt 15 år og have et gyldigt foto ID på din profil, før du kan bruge dit abonnement. Dit abonnement er personligt, og vi skal kunne verificere din identitet, når du viser din biografbillet i biografen.

Er der binding på mit BIOPLUS UNLIMITED abonnement?

Ja, der er i alt 4 måneders binding på dit abonnement, som starter fra din købsdato. Herefter kan du til enhver tid opsige dit abonnement. Du skal blot opsige inden din kommende betaling, og så vil denne opkrævningen blive annulleret. 

Kan jeg bestille billetter med andre UNLIMITED-medlemmer?

Ja! Når du bestiller dine billetter online, kan du tilføje andre BIOPLUS UNLIMITED medlemmer, så i får flere gratis billetter i samme bestilling. På den måde kan i sikre, at i kan sidde sammen i salen.

Sådan gør du:

  1. Klik på ’tilføj BIOPLUS UNLIMITED medlem’ når du skal vælge dine sæder.
  2. Tast din vens telefonnummer
  3. Nu kan du få 2 gratis billetter i samme bestilling.

Din Unlimited ven vil automatisk modtage en e-mail notifikation på bestillingen, men husk at billetterne fortsat er personlige, og kun kan bruges af jer. 

Hvordan undgår jeg at min profil bliver låst i appen?

Hvis du påbegynder et køb i appen, dvs er gået ind på forestillingen og har valgt sæder i salen, men så går ud af visningen uden at færdiggøre købet - bliver du låst i appen i 20 minutter. Dette skyldes en funktion i systemet, der skal sikre at gæster ikke risikere at købe de samme billetter, hvis de har den samme forestillingen åben i appen.

For at undgå dette problem skal du derfor sørge for, at trykke på minus-knappen under ”vælg antal billetter” indtil du har 0 stk., og først derefter forlade den visning du er inde på.
 

Hvis du bliver låst opfordrer vi til, at du lukker siden helt ned, venter 20 minutter, og starter forfra med dit køb – hvis du skal ind og se en film her og nu og er blevet låst i appen kan du alternativt henvende dig direkte i biografen, så hjælper vores personale dig med at få en billet.

Kan man give UNLIMITED som gave?

UNLIMITED abonnementet er personligt, og kan derfor på nuværende tidspunkt desværre ikke gives som gave. 

Ledsagerkort

Er du indehaver af et ledsagerkort, kan du sagtens selv tilmelde dig et UNLIMITED abonnement og stadigvæk få din ledsager med i biografen gratis. Du vil samtidig også få venne-/ledsagerrabat ved første almindeligt betalte billet i ordren. 

Ønsker du selv at have mulighed for at booke din gratis billet til din ledsager, kræver dette blot, at du kontakter vores kundeservice via e-mail: support [at] nfbio.dk, og sender et billede af dit gyldige ledsagerkort samt et andet personligt billed ID, så vi kan verificere dokumentationen.  

Når din dokumentation er blevet verificeret, opdaterer vi dine rettigheder på din UNLIMITED profil, således at du let selv kan tilføje én gratis ledsagerbillet til dine fremtidige køb.

Dette gør du ved at gå ind på den forestilling du vil købe billetter til, og så vælger du 1 billet til dig selv under "Normal" og 1 billet til din ledsager nederst under billettype mulighederne. Herefter vil du se at din ledsagerbillet bliver slået ind til "0 DKK", og du kan nu vælge jeres pladser i salen og efterfølgende afslutte dit køb ved at klikke på "Næste".

Løsningen gælder for én ledsager og er kun mulig at benytte via hjemmesiden og ikke via appen.  

Efter anbefaling fra Danske Handicaporganisationer skal en ledsager være fyldt 14 år for at få adgang med ledsagerkort.

Billetterne skal afhentes sammen med den person som ledsagekortet er udstedt til.