Support

Velkommen til Nordisk Film Biografers supportside

Her kan du finde svar om stort og småt inden dit næste biograf besøg. Finder du ikke den information du søger, er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os.

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse i biografen!

Paragraphs

Corona

Restriktioner

Du kan læse mere om de gyldige restriktionerne her: https://www.nfbio.dk/dokumenter/laes-mere-om-vores-covid-19-tiltag

Kioskvarer

Der er åbent for alt salg i kiosken som sædvanligt. Dog holder vi som alle andre steder afstand og husker at anvende håndsprit.

Rengøring

Vi har rengøring i salen efter hver forestilling og spritter løbende af på håndtagene i hele biografen.

Mine gavebilletter/gavekort er udløbet

Har du gavebilletter eller gavekort, som er udløbet, kan vi erstatte produktet, hvis det er under et år siden det udløb og produktet ikke har været anvendt. 

Hvis du sender os tallene under stregkoderne/QR-koderne påtrykt selve billetterne inde i pakken (de flade pap-pakker åbnes i toppen). Du må meget gerne både nedskrive dem og sende et billede af dem til følgende mailadresse: support [at] nfbio.dk

Koderne er 12-17 cifre lange og starter med én af følgende muligheder; 7011, 7021, 5508, 5553, 5038, 5039, 5098, 5099. Pakker købt fysisk i biografen starter med GBT eller GBC efterfulgt af en talrække. Gavekort på beløb starter med 8.

Dit nye produkt vil blive sendt til den mailadresse du skriver til os fra og være digitalt. 

Vi gør opmærksom på, at vi har mange henvendelser om udløbne gavekort/gavebilletter, og at vi arbejder så hurtigt vi kan, så alle kan få erstattet deres billetter. Vi håber derfor, du vil væbne dig med tålmodighed indtil du hører fra os igen. 
 

Program & Spilletider

Hvorfor kan jeg ikke se filmprogram længere ud i fremtiden?

Vores program opdateres hver mandag eftermiddag med en uges længere program. Vi har ikke programmet længere, da vi tilstræber at sætte de mest populære film i de størst mulige sale, og det er ikke altid til at forudsige.

Hver mandag eftermiddag vil programmet derfor ligge samlet 10 dage ud i fremtiden(til og med onsdag i den efterfølgende uge). Kigger du på vores program en søndag, vil du derfor kun kunne se programmet til og med den kommende onsdag.

Vi viser forståelse for, at du ønsker at planlægge længere ud i fremtiden, hvis du kommer med en større gruppe, som for eksempel en skoleklasse eller virksomhed. Hvis dette er tilfældet vil vi gerne undersøge jeres muligheder og I er derfor mere end velkomne til at sende os en mail med en forespørgsel på biograf, filmønske, dato, spilletid og antal gæster.

Hvis du ønsker at arrangere en børnefødselsdag, kan du læse mere om det her: link

Hvordan finder jeg babybio?

Vi har babybio i mange af vores biografer. Det er forskelligt fra biograf til biograf hvor hyppigt babybio-visningerne er på. Derfor kommer der herunder en oversigt over hvilke biografer der har babybio hvornår. 
Da babybio bliver afholdt om torsdagen, vil programmet først være tilgængeligt mandag sen eftermiddag i samme uge. 

 • Falkoner - hver torsdag
 • Field's - hver torsdag
 • Aalborg City Syd - torsdag i ulige uger
 • Esbjerg Broen - torsdag i ulige uger
 • Herning - Den 2. torsdag i måneden
 • Hillerød - torsdag i ulige uger
 • Aarhus C - tirsdag i ulige uger
 • Lyngby - første torsdag i måneden

Ved nedenstående biografer gælder det, at ved egnede film, er der babybio én gang om måneden. Det vil være en torsdag. Der kan derfor godt være måneder, hvor der ingen babybio-visninger er.

 • Nykøbing F
 • Taastrup
 • Viborg
 • Næstved
 • Frederikssund
 • Kolding
 • Køge
 • Odense
 • Randers
 • Waves

*OBS  - Der er ikke babybio i skoleferier, som sommerferie, efterårsferie i uge 42, juleferie og vinterferie i uge 7+8

Hvordan finder jeg seniorbio?

Vi har seniorbio i udvalgte biografer. Det er forskelligt fra biograf til biograf hvor hyppigt seniorbio-visningerne er på. Derfor kommer der herunder en oversigt over hvilke biografer der har seniorbio hvornår. 
Da seniorbio bliver afholdt forskellige dage i ugen, vil programmet somme tider først være tilgængeligt mandag sen eftermiddag i samme uge. 

 • Randers - 1. og 3. torsdag i måneden
 • Nykøbing F - sidste torsdag i måneden
 • Waves - første fredag i måneden
 • Taastrup - første onsdag i måneden

Billetprisen er som senior 95,- pr. billet, men hvis du køber billetten online med en BioPlus profil er der 10,- i rabat pr. billet.

 

Film der ikke vises i biografen

På nuværende tidspunkt kommer følgende film ikke til at gå i Nordisk Film Biografer:
 

 • Eternals
 • Antlers
 • Shang Chi
 • Black Widow
 • The Conjuring 3 / Nattens Dæmoner 3

Grunden til dette er at filmdistributørerne i en årrække har valgt, i en fast periode at tilbyde filmene til biografer uden at tilbyde dem til andre. Det har biograferne synes var en attraktiv model, der har givet plads til at investere i at skabe en oplevelse af høj standard. Og vi har kvitteret med at betale en pris for produktet til filmstudierne.

Det er altså filmstudierne, der har valgt kun at tilbyde os dette produkt eksklusivt, og vi har derfor accepteret at betale en høj filmleje for denne eksklusivitet.

Filmstudierne har naturligt nok udnyttet COVID-19 krisen til at satse på deres streamingtjenester. Men de forsøger nu at få biograferne til at betale for deres satsninger på streaming tjenester, ved at presse biograferne til at betale den samme pris for et væsentlig ringere produkt ved at udsende filmen simultant på streamingtjenester og biografer. Altså vi skal betale samme høje pris for filmen, som da vi havde den alene selv om muligheden for streaming vil reducere vores antal af gæster. Det er vi ikke interesserede i, da det ikke vil muliggøre de samme investeringer og opretholde den samme standard i biograferne. Derfor vil vi ikke købe den pågældende film på nær, hvis prisen tilsvarende reduceres.

Det eneste svar, vi som biografer har over for de store multinationale filmstudier, er at sige nej tak til filmene. De har retten til at sætte betingelserne for deres film, og vi har retten til at sige nej tak. Men vi er da kede af, at det skal komme dertil, for vi vil da helst give vores gæster det størst mulige antal film at vælge mellem.

Gavebilletter på app & nfbio.dk

Hvordan bruger jeg min Biograf Klub Danmark kode?

Først skal du via en browser gå på vores hjemmeside; www.nfbio.dk eller downloade vores app nfbio til iOS eller Android. 

Indløsning på hjemmeside

Når du har valgt biograf, dato, film og tidspunkt og er kommet ind, hvor du skal vælge pladser gør du følgende: 

1) Vælg antal billetter.

2) Vælg pladserne du ønsker på salsoversigten. 

3) Under fanen "vælg antal billetter", står der "indløs gavebillet". Klik her på den blå bjælke med det hvide + ikon. Her indtaster du stregkoden på din biografklub danmark kupon. Koden vil være 12-17 cifre lang og starte med tallet 9. Du skal indtaste en kode af gangen. Når koden er indtastet trykker du på Tilføj. Ønsker du at taste flere koder, kan du taste en ny kode når den første kode har registreret sig.

4) Derpå klikker du "ok" og dernæst "køb". Så bliver du omdirigeret til købssiden, hvor du indtaster dine betalingsoplysninger, samt mailadresse og telefon nummer. 

Hvis du har en BIOPLUS profil på vores side nfbio.dk, kan du med fordel logge dig ind, før du begynder at købe billetter, da du derefter vil kunne se dit køb på din profil. 
Har du ikke en profil, skal du på købssiden vælge fanen "uden profil" og færdiggøre købsprocessen med de oplysninger systemet beder dig om at udfylde. 

Indløsning i app

Når du har valgt biograf, dato, film og tidspunkt og er kommet ind, hvor du skal vælge pladser gør du følgende: 

1) Vælg antal billetter.

2) Vælg pladserne du ønsker på salsoversigten. 

3) Lige inden du vælger pladser står der "Gavebillet". Klik her og bliv dirigeret videre, hvor du kan indtaste stregkoden på din biografklub danmark kupon. Koden vil være 12-17 cifre lang og starte med tallet 9. Du skal indtaste en kode af gangen. Ønsker du at taste flere koder, kan du taste en ny kode når den første kode har registreret sig.

4) Derpå klikker du "ok" og dernæst "køb". Så bliver du omdirigeret til købssiden, hvor du indtaster dine betalingsoplysninger, samt mailadresse og telefon nummer. 

Hvis du har en BIOPLUS profil, kan du med fordel logge dig ind, før du begynder at købe billetter, da du derefter vil kunne se dit køb på din profil i appen. 
Har du ikke en profil, skal du på købssiden vælge fanen"uden profil" og færdiggøre købsprocessen med de oplysninger systemet beder dig om at udfylde. 

 

Hvordan bruger jeg min gavekorts kode?

Først skal du via en browser gå på vores hjemmeside; www.nfbio.dk eller downloade vores app Nfbio til iOS eller Android. 

Indløsning på hjemmeside

Når du har valgt biograf, dato, film og tidspunkt og er kommet ind, hvor du skal vælge pladser gør du følgende: 

1) Vælg antal billetter.

2) Vælg pladserne du ønsker på salsoversigten. 

3) Under fanen "vælg antal billetter", står der "indløs gavebillet". Klik her på den røde bjælke med det hvide + ikon. Her indtaster du din gavekortskode. Tallene finder du under stregkoden eller QR koden på selve billetten. Koden vil være 12-17 cifre lang og typisk starte med ”5”, ”7”, ”8” eller ”GBT”. Du skal indtaste en kode af gangen. Ønsker du at taste flere koder, kan du taste en ny kode når den første kode har registeret sig.

* Til Smartbox brugere
På dit produkt er der en kode som hedder ”gavekortskode” vi gør opmærksomme på, at det ikke er denne kode, som du skal anvende, men nummeret under QR koden på selve billetten.

* Til gavekorts brugere
Hvis din kode starter med 8 vil det være et gavekort du har. Her gør vi opmærksom på, at du ikke kan anvende et gavekort, som overstiger det beløb, som du søger at købe for. Som løsning kan du derfor købe dine billetter på almindelig vis og ved fremvisning af gavekortet i biografen få refunderet dit udestående. Vi ved, at det ikke er en optimal løsning og vi arbejder derfor på at finde en bedre.

4) Derpå klikker du "ok" og dernæst "køb". Så bliver du omdirigeret til købssiden, hvor du indtaster dine betalingsoplysninger, samt mailadresse og telefon nummer. 

Hvis du har en BIOPLUS profil på vores side nfbio.dk, kan du med fordel logge dig ind, før du begynder at købe billetter, da du derefter vil kunne se dit køb på din profil. 
Har du ikke en profil, skal du på købssiden vælge fanen "uden profil" og færdiggøre købsprocessen med de oplysninger systemet beder dig om at udfylde. 

Indløsning i app

Når du har valgt biograf, dato, film og tidspunkt og er kommet ind, hvor du skal vælge pladser gør du følgende: 

1) Vælg antal billetter.

2) Vælg pladserne du ønsker på salsoversigten. 

3) Lige inden du vælger pladser står der "værdibevis". Klik her, så dirigeres du videre, hvor du kan indtaster din gavekortskode. Tallene finder du under stregkoden eller QR koden på selve billetten. Koden vil være 12-17 cifre lang og typisk starte med ”5”, ”7”, ”8” eller ”GBT”. Du skal indtaste en kode af gangen. Ønsker du at taste flere koder, kan du taste en ny kode når den første kode har registeret sig.

* Til Smartbox brugere
På dit produkt er der en kode som hedder ”gavekortskode” vi gør opmærksomme på, at det ikke er denne kode, som du skal anvende, men nummeret under QR koden på selve billetten.

* Til gavekorts brugere
Hvis din kode starter med 8 vil det være et gavekort du har. Her gør vi opmærksom på, at du ikke kan anvende et gavekort, som overstiger det beløb, som du søger at købe for. Som løsning kan du derfor købe dine billetter på almindelig vis og ved fremvisning af gavekortet i biografen få refunderet dit udestående. Vi ved, at det ikke er en optimal løsning og vi arbejder derfor på at finde en bedre.

4) Derpå klikker du "ok" og dernæst "køb". Så bliver du omdirigeret til købssiden, hvor du indtaster dine betalingsoplysninger, samt mailadresse og telefon nummer. 

Hvis du har en BIOPLUS profil, kan du med fordel logge dig ind, før du begynder at købe billetter, da du derefter vil kunne se dit køb på din profil i appen. 
Har du ikke en profil, skal du på købssiden vælge fanen "uden profil" og færdiggøre købsprocessen med de oplysninger systemet beder dig om at udfylde. 

 

 

 

 

 

Refundering

Hvordan refunderer jeg min billet?

Vi kan godt refundere eller ombytte billetter, til ordinære forestillinger. Det skal ske ved personligt fremmøde i den biograf, hvortil billetten er købt inden forestillingens start medbringende billed-id samt det kreditkort, som købet er foretaget på. 

Købte billetter til koncerter, foredrag, live events broadcastet via satellit, galla premierer og særarrangementer refunderes ikke.

Hvis du har købt billetter via din BIOPLUS profil og der er mere end 2 timer til forestillingens start, kan du refundere billetter til ordinære forestillinger fra din profil. Dette gøres således:

1) Gå gennem en browser på nfbio.dk og log ind med dine oplysninger.

2) Hvor der før stod ”log ind” står der nu ”min profil”. Når du trykker på ”min profil” skal du vælge ”se profil”.

3) Tryk på knappen ”refunder” til den forestilling, som du ønsker at refundere.

Pengene går retur efter 3-5 bankdage. Ved anvendelse af Mastercard kan der gå op til 30 dage før pengene igen er retur.

Hvis du har anvendt et gavekort eller gavebilletter, skal du besvare din mail med bekræftelse på refunderingen og anmode om at få tilsendt nyt produkt. Dette sker ikke automatisk. Det vil kun være et eventuelt tillæg du vil få retur med det samme. 

OBS. Hvis du ikke modtager en bekræftelse på refunderingen til din mailadresse, skal du ringe inden filmstart for at sikre dig, at refunderingen er foretaget korrekt.

Har du ikke købt billetter med en BioPlus profil og forhindret i at refundere billetter i biografen, skal du kontakte os telefonisk INDEN forestillingen starter på 70131211 (åbent alle dage mellem kl 11-20) og høre om dine muligheder. 

Billetter kan ikke ombyttes eller refunderes alene ved at skrive til biografen.

 

Jeg har købt til den forkerte biograf, spilletid, dato eller placering

Vi kan godt refundere eller ombytte billetter, til ordinære forestillinger. Det skal ske ved personligt fremmøde i den biograf, hvortil billetten er købt inden forestillingens start medbringende billed-id samt det kreditkort, som købet er foretaget på.  

Købte billetter til koncerter, foredrag, live events broadcastet via satellit, galla premierer og særarrangementer refunderes ikke.

Hvis du har købt billetter via din BIOPLUS profil og der er mere end 24 timer til forestillingens start, kan du refundere billetter til ordinære forestillinger fra din profil. OBS! Det er i øjeblikket muligt når der er mere end 2 timer til forestillingen. 
Dette gøres således:

1) Gå gennem en browser på nfbio.dk og log ind med dine oplysninger.

2) Hvor der før stod ”log ind” står der nu ”min profil”. Når du trykker på ”min profil” skal du vælge ”se profil”.

3) Tryk på knappen ”refunder” til den forestilling, som du ønsker at refundere.

Pengene går retur efter 3-5 bankdage. Ved anvendelse af Mastercard kan der gå op til 30 dage før pengene igen er retur.

OBS. Hvis du ikke modtager en bekræftelse på refunderingen til din mailadresse, skal du ringe inden filmstart for at sikre dig, at refunderingen er foretaget korrekt.
 

Billetter kan ikke ombyttes eller refunderes ved at ringe eller skrive til biografen.

Generelle spørgsmål & svar

Jeg kan ikke logge på min profil på nfbio.dk

Du kan vælge "glemt kodeord", indtaste din mailadresse og herefter modtager du en mail med et link, hvor du kan nulstille dit kodeord og logge på igen. Husk at kigge i din "uønsket post" i din mail, hvis du ikke har modtaget mailen. 
Hvis du stadig har problemer med at logge på, kan du kontakte os på support [at] nfbio.dk

Glemte sager

Hvis du har glemt noget i en af vores 23 biografer, kan du henvende dig i den aktuelle biograf i åbningstiden og høre om det er fundet. Alternativt kan du kontakte biografen direkte på mail eller ringe til os. 

Hvor henter jeg nfbio app'en?

For at downloade vores app skal du gå i din mobilbutik til iOS eller Android og søge på ”nfbio”, som er navnet på vores app.

Du kan anvende følgende link, til at hente appen til din enhed:

 

iOS

Klik her

 

Android

Klik her

Kan jeg ikke reservere billetter?

Vi har fjernet muligheden for at foretage reservationer af billetter. Dette gælder både telefonisk, online og ved fysisk fremmøde i biografen.

Vi oplevede desværre, at 30-40 procent af alle reservationer ikke blev afhentet. Det betød, at du som gæst kunne opleve, at sidde på mindre gode pladser i vores sale mens pladserne, du allerhelst ville have haft stod tomme.

Vi har samtidig tidligere haft udvalgt dage og film, hvor man kun kunne købe billetter. Vi oplevede her et væsentlig bedre flow i biografen med mindre kø i både billetsalg og kiosk, hvilket forbedrede biografoplevelsen for vores gæster. 

Hvis du ønsker at anvende vouchers kan både Biografklub Danmark kuponer, gavebilletter og gavekort indløses i vores app nfbio eller på nfbio.dk.

 

 

Hvor er mine point?

Har du tidligere optjent point med BIOPLUS, kan du konvertere dine point til et særligt BIOPLUS-kort, som du kan bruge på billetter og alt i vores biografkiosker. Point er nemlig udgået fra BIOPLUS medlemskabet pr. 24. september 2019. Du kan konvertere dine point helt frem til 24. december 2022. 

Du kan læse mere om konvertering af point her: https://www.nfbio.dk/dokumenter/konvertering-af-point

Billettyper

Børnebilletter gælder for børn på 2-11 år og tilbydes alle dage inden kl.18.00. 

Seniorbilletter gælder for voksne fra 65 år og tilbydes mandag til fredag inden kl.17.00. 

 

Undertekster på danske film?

Som hovedregel har vi danske undertekster på danske film. Der kan være få undtagelser, som fx nogle børnefilm eller få titler, hvor der ikke er undertekster.

Aktuelt er der undertekster på følgende film:

 • Venuseffekten
 • Skyggen i mit øje
 • Margrete Den Første
 • Pagten
 • Flugt

Aktuelt er der ikke undertekster på følgende film:

 • Ternet Ninja 2
Censur regler

Vi følger Medierådets vurdering af de film og trailers vi viser. 

Der er fire markeringer som er:

Tilladt for alle

Tilladt for alle, frarådes børn under 7 år

Tilladt for børn fra 11 år - børn ledsaget af en voksen over 18 år, kan se film med denne markering ned til 7 års alderen.

Tilladt for børn fra 15 år - børn ledsaget af en voksen over 18 år, kan se film med denne markering ned til 7 års alderen.

Læs mere på Medierådet om censur her: https://www.medieraadet.dk/
 

Telia Tirsdag

Nordisk Film Biografer har ikke længere et samarbejde med Telia, hvilket betyder vi ikke tager imod Telia Tirsdag koder. 

Ledsagerkort

Hvis du anvender ledsagerkort kan du ringe på 70131211 i vores åbningstid og få hjælp til at lave en reservation. I telefonen siger vi det ikke længere er muligt at reservere, men du skal blot blive hængende og oplyse, at du anvender ledsagerkort, og det er derfor du ringer.

Ledsageren kommer gratis ind og ledsagerkortet fremvises ved kiosk eller billetsalg 30 minutter før forestillingen starter når billetterne afhentes.

Billetterne skal afhentes sammen med den person som ledsagerkortet er udstedt til.

Kontakt os

Du kan kontakte os på telefon: 70131211
Alle dage mellem kl.11.00 - 20.00

Eller skrive en email på  support [at] nfbio.dk

Med undtagelse af juleaften og nytårsaften, hvor vi holder lukket, samt 1. januar hvor åbningstiden er forkortet.