Velkommen iNæstved

Næstved

Parkering & transport

Parkering: Gratis parkering ved biografen i op til 4 timer, ved samtidig besøg i biografen.

Åbningstider

Genåbnet
Mandag - søndag (samt helligdage)
Vi åbner 30. min før første forestilling

Vores adresse

Nordisk Film Biografer Næstved
Fabriksvej 1
4700 Næstved
servicenaestved [at] nfbio.dk

Program

Program

Planlæg dit biografbesøg her
Planlæg dit biografbesøg her

Godt at vide om Næstved

Billetpriser

Standard luksussæde billet: 120 kr.
Børne billet: 95 kr.
Senior billet: 95 kr. (gælder mandag – fredag før kl. 17.00)                             
Der kan forekomme tillæg på ovenstående billetpriser. Dette kan skyldes sædevalg (luksussæder), 3D, forlænget spilletid og ved særlige titler/events.

Få rabat på din billet
Spar 10 kr. pr. billet købt online. Gælder kun for BIOPLUS medlemmer.
Rabatten gælder ikke på enkelte typer af events, og kan ikke kombineres med andre rabatordninger (ex. Telia Tirsdag og Biografklub Danmark). Ved indløsning af gavebilletter, gælder rabatten ikke på eventuelle filmtillæg.
Bliv medlem af BIOPLUS her.

Ledsagerordning for handicappede

Nordisk Film Biografer er en del af ledsagerordningen. Det betyder, at en handicappet der har behov for en hjælper, kan få denne gratis med i biografen mod fremvisning af et gyldigt ledsagerkort. Handicappede og ledsagere kan reservere billetter ved at kontakte support. Da vores medarbejdere ikke er kvalificerede til at vurdere dit handicap, beder vi dig medbringe et gyldigt ledsagerkort. Har du ikke et ledsagerkort, kan du rekvirere et hos Dansk Handicaps brugerservice: www.handicap.dk/brugerservice/ledsagerkort

Kørestolspladser

Hvis du ønsker at bestille en kørestolsplads, kan dette gøres via telefonisk kontakt. Du kan finde vores kontaktoplysninger her.

BabyBio

Hver anden torsdag kl. 12.00 i lige ugenumre

SeniorBio

Hver anden torsdag kl. 12.00 i lige ugenumre.

Parkering

Masser af parkeringspladser lige ved biografen. Gratis parkering op til 4 timer ved samtidig besøg i biografen. På dage med store arrangementer eller i ferier, kan der være optaget på vores parkeringsplads. Vi opfordrer derfor til at komme i god tid, så der kan spadseres fra bilen til biografen. Du kan finde kort over biografens beliggenhed og parkeringsmuligheder her.

Teleslynge

Teleslynge er tilgængeligt i alle sale

Glemte sager

I tilfælde af glemte sager kan du kontakte support. Alternativt er man velkommen til at henvende sig i billetsalget.

Om biografen

Næstveds nyeste biograf
På Fabriksvej i Næstved finder du en topmoderne biograf, som åbnede i 2012. Her er seks sale med plads til i alt 458 gæster samt en stor foyer med hyggeligt caféområde på 1. sal. Alle sale er udstyret med vores nyeste luksussæder, væg-til-væg-lærreder og god benplads. Rækkerne er derudover opstillet på podier, der gør at alle har et godt udsyn til lærredet. Her finder du alle de store premierefilm for både børn og voksne, ligesom biografen ofte afholder forpremierer og særarrangementer.

Alle sale i biografen er handicapvenlige, og der er masser af parkeringspladser lige ved biografen. Find kort over biografens beliggenhed her.

Find os på Facebook!