Nordisk Film Biografer

Skolebio

Inddrag film i skolen, klubben eller SFO’en!
En biograffilm er oplagt at inddrage i undervisning i skoler og gymnasier – eller som fritidsaktiviteter i klub og SFO. Benyt Nordisk Film Biografers gode tilbud for skoler og institutioner: 65 kr. pr. billet (også for læreren) – og hver 15. billet er gratis. Vær dog opmærksom på, at billetprisen stiger, såfrem filmen vises i 3D, har forlænget spilletid eller forhøjede priser. Dette skoletilbud gælder ikke skolernes ferier (vinterferien, påskeferien, efterårsferien og juleferien).

Rigtig mange film er velegnede til undervisningsbrug, og filmisk fremstilling er en stærk måde at gøre fortællinger, temaer og sprog levende for skolens elever. Udover at film naturligvis kan benyttes som materiale til skolernes medieundervisning, så er der i fag som Dansk, Samfundsfag, Historie og sprogfag rig mulighed for at få belyst problematikker, historier og temaer via film.
I Nordisk Film Biografer har du mulighed for at booke visninger, særskilt for skoler og institutioner, i løbet af dagtimerne. Skolebilletter gælder til forestillinger mandag til fredag inden kl. 16.30.

For at arrangere skoleforestilling: Kontakt din lokale Nordisk Film Biograf eller ring til vores Servicecenter på tlf. 70 13 12 11 for at blive henvist til din nærmeste Nordisk Film Biograf.

En god pris: Nordisk Film Biografer tilbyder skoleforestillinger til kun 65 kr. pr. billet til alle skoler, institutioner og SFO'er, der betaler for at se en film i hverdage i vores biografer inden kl. 16.30.

Dertil tilbyder vi også mængderabat, hvor du får hver 15. billet gratis. Der skal være minimum 15 deltagere, for at rabatten udløses. OBS. På enkelte film kan der være tillæg for forhøjede priser. Ved brug af denne rabat optjenes der ikke point via vores bonusklub.

Vi glæder os til at se jer i Nordisk Film Biografer!

 

Tilbage