Nordisk Film Biografer

ESL ONE NEW YORK 2019

Nu kan du opleve det sidste CS:GO event i EsportBio i år. Søndag d. 29. september viser vi ESL ONE New York, hvor flere af verdens bedste hold skal spille. Og du skal selvfølgelig med!

EsportBio hos Nordisk Film Biografer er for dig, der ikke vil sidde og heppe med på dine yndlingshold alene hjemme foran computeren. Vi viser de bedste kampe i de bedste sæder til de allerbedste gæster. Kom og brug din aften med vennerne og alle de andre CS:GO-fans, når vi åbner salen for det sidste CS:GO-brag i EsportBio i år.

I stedet for at bruge pauserne mellem maps i stilhed alene derhjemme, mens du spammer twitch chat med memes, sørger vi i samarbejde med eOddset for fede konkurrencer mellem kampene. Her kan du vinde lækkert hardware, og vi lover at stemningen er høj, når du bliver testet i lige netop CS:GO. Udover hardware giver vi også en gratis kold Coca Cola Zero, så du kan slukke tørsten, efter I har råbt og heppet, når der clutches på lærredet.

Sidste år tog Mousesports overraskende sejren over Team Liquid i en spændende finale, hvor vi fik hele 5 maps. I år er de tidligere vindere ikke med, men Team Liquid er tilbage for at få hævn, så de kan vinde et trofæ på egen grund. Det vil vores to danske repræsentanter prøve at sætte en stopper for, når både Astralis og Optic indtager scenen. Derudover røg både Faze Clan og G2 noget skuffende ud af gruppespillet til både ESL One New York sidste år, og den netop færdige major. Kan de rejse sig igen? Vi ved det ikke, men vi glæder os til at se det sammen med jer i biografen.

Program:
Kl. 19.00: Dørene til biografsalen åbner
Kl. 19.20: Velkomst, preshow og konkurrencer
Kl. 19.30: Kampstart (Bedst-af-fem)
Kl. 01.30: Forventet seneste sluttidspunkt (OBS: Vil variere efter kamplængde og antal)

Tilmeld dig vores begivenhed på Facebook og hold dig opdateret om eventet.
OBS:
Finalen vises med det engelske kommentarspor.
PEGI 18 år. Vi henviser til Medierådets vejledning https://www.medieraadet.dk/medieradet/temaer/vejledning-om-spil
Til udvalgte EsportBio-events optages video til brug på Nordisk Film Biografers og EsportBios sociale medier, som f.eks. nfbio.dk, Facebook, Instagram og nyhedsmails.  
Der kan ikke opnås Bioplus rabat til dette event.

Vi glæder os til at se dig i EsportBio!

Køb Køb
Tilbage