Foredrag i Imperial: Teenage trouble & triumfer

Glæd dig til et ærligt og sjovt foredrag om livet med teenagere i huset, når Arne Nielsson og Stina Grøn holder foredrag i Imperial mandag d. 26. august.

Foredraget er baseret på deres fælles bog "Lyt til din teenager" og giver dig helt konkrete råd til, hvordan du støtter op omkring dit barn med bedre samtaler og samvær. Du bliver også præsenteret for fire forskellige forældretyper og de dynamikker, fordele og faldgruber, der gør sig gældende for dem hver især.

Pakket ind i masser af underholdende og genkendelige eksempler får du Arne Nielssons og Stinas Grøns allerbedste råd til at forstå din teenager. 

Dørene åbner kl. 18.30 og billetter koster 370 kr./stk. 
NB: Det er ikke muligt at bruge UNLIMITED-abonnement.

Vi ses til en forrygende aften med forældrerollen i centrum.

Om Arne Nielsson 
Arne Nielsson er tidobbelt verdensmester og tidligere olympisk sølvvinder i kanoroning. I over 15 år har han arbejdet som foredragsholder samt professionel coach for bl.a. teenagere og erhvervs- og idrætsfolk, ligesom han er forfatter til bestseller-bøgerne “Viljen til sejr 1 + 2”, “Din teenager skal coaches – ikke opdrages” og “Viljen sidder i hjertet”. I 2023 udgav han i samarbejde med Stina Grøn bogen “Lyt til din teeanger”.

Om Stina Grøn
Stina Grøn er CEO for organisationen MOT Danmark. MOT, som betyder mod på dansk, er en global non-profit organisation, der samarbejder med grundskoler, efterskoler og ungdomsuddannelser for at udvikle robuste unge, der inkluderer alle gennem mod til at leve, mod til at vise omsorg og mod til at sige nej. 

Teenage trouble & triumfer

Find en forestilling nær dig her