Paragraphs

THX ULTIMATE CINEMA i Imperial
Nu bliver biografoplevelsen større end nogensinde før!

Planlæg dit biografbesøg her
Planlæg dit biografbesøg her

Vores ikoniske Imperial-biograf er blevet opgraderet til en THX Ultimate Cinema, så du nu kan få den allerbedste biografoplevelse i hjertet af København.

THX Ultimate Cinema i Imperial bliver en premium biografoplevelse, hvor filmene både lyder og visuelt tager sig fantastisk ud.

Biografen er nu udstyret med to 4K dual-laser projektorer, et helt nyt RealD Ultimate lærred, immersive audio (Dolby Atmos-lyd) samt remastered indhold, som er særligt produceret til CGS-sale og sikrer, at publikum oplever en hver detalje i filmen.

THX Ultimate Cinema er en videreudvikling af det historiske THX Cinema-koncept, og THX Ultimate Cinema hæver den gængse biografoplevelse til et nyt niveau med klarere og skarpere billeder, stærkere farver, enestående akustik - og alt i alt en bedre filmoplevelse.

THX Ultimate Cinema er:

  • Dual 4K-Laser Projection System: Banebrydende, state-of-the-art Cinionic dual-laser projektorer fra Barco leverer billeder i 4K-opløsning med øget lysstyrke, kontrast, klarhed i billede og strålende farver.
  • Immersive Audio: Fuldt optimeret immersive sound speaker-systemer, som er designet til at forstærke lydeffekten gennem højtalere på samtlige flader i biografsalen, som derved indhyller publikum i filmens lyd.
  • Akustiske forbedringer: Arkitektoniske og akustiske specifikationer er efterlevet for at sikre, at biografsalen gengiver lyden præcist og klart.  
  • Eksklusivt formateret indhold: Som THX-biograf vil Imperial fremover vise film, der er specielt formateret med høj lysstyrke til det enorme lærred, så vores gæster kan opleve hver detalje i filmen.

Nu kan vi snart genåbne biograferne, og vi glæder os til at byde vores gæster tilbage i Imperial, til nordens største biografoplevelse!