Nordisk Film Biografer

Efterårsferie

FILM TIL HELE FAMILIEN


SE DET FULDE PROGRAM


Kom til Vildhekseskole i Nordisk Film Biografer


Efterårsferien er skudt i gang og hos Nordisk Film Biografer kan du opleve ægte heksestemning, når vi i biografernes foyer skaber et univers inspireret af eventyrfilmen 'Vildheks'.

Tag hele familien under armen og kig forbi jeres lokale Nordisk Film Biograf, hvor I kan teste jeres heksepotentiale, deltage i en hekse-quiz eller folde jeres egen heksehat. Alle er velkomne til hygge i foyeren inden turen går videre ind i biografens mørke til en god filmoplevelse. Her kan I fx vælge en af ovenstående aktuelle familiefilm eller et af de spændende events herunder.

Vi glæder os til at se jer!

OPLEV OGSÅ DISSE EVENTS

Mød skuespillerne fra 'Vildheks'

Fra d. 12.-15. oktober kan du i udvalgte Nordisk Film Biografer møde skuespilleren Gerda Lie Kaas, der spiller hovedrollen Clara i eventyrfilmen ’Vildheks’. Med sig har hun skuespillerne Vera Mi Fernandez Bachmann og Albert Werner, der også er med i filmen, og sammen vil de står klar til at give autografer og få taget selfies.

LÆS MERE

Mød den kække YouTuber Albert Dyrlund

Albert Dyrlund, der er kendt for sin populære YouTube-kanal, er netop nu aktuel i familiefilmen 'Team Albert', og fra d. 13.-17. oktober kommer han på besøg i udvalgte Nordisk Film Biografer. Her vil han sammen med de tre andre skuespillere fra filmen, Marcuz Jess Petersen, Laura Kjær og Olovia Reichstei, stå klar til at få taget selfies, inden de introducerer filmen i salen.

LÆS MERE
Tilbage