Virtual Reality
Træd ind i oplevelsen
  • SÅDAN VIRKER DET

OPLEV EN NY VERDEN MED VIRTUAL REALITY

I Nordisk Film Biografers nye Virtual Reality-lounge i Lyngby træder du ind i en verden, hvor kun fantasien sætter grænser.

Her giver vi dig den ultimative VR-oplevelse med et bredt udvalg af spil og VR-film samt animationer, dokumentarer og multi-player-oplevelser.Aktuelt indhold

ASTEROIDS!

8 min.
Animation
Fra 6 år.

ASTEROIDS! er den længe ventede opfølger til INVASION!, som er Baobab Studios første prisvindende VR-animation.

Tag med på et interaktivt rumeventyr med det stolte mandskab Mac, Cheez og Peas. I ​ASTEROIDS! har du rollen som hjælper-robot, der sammen med de to sjove aliens Mac and Cheez, befinder sig i en utrolig og opslugende historie fyldt med humor og spænding. Sammen med Peas, dit robot-sidekick, venter I på jeres chance for at bevise jeres værd overfor Mac og Cheez på en farlig mission i det dybe, ydre rum. Da jeres rumskib angribes af tandhvislende space-bugs og løstgående asteorider, får I endelig en chance for at rede dagen!

The Dream Collector

12 min.
Animation
Fra 6 år.

En gammel mand bor med sin glade og optimistiske hund på en skrotplads for tabte og opgivne drømme.  Her reparerer makkerparret de knuste drømme og puster nyt liv i det, som andre for længst har opgivet.

En ødelagt guitar, en flad fodbold og meget andet får nyt liv og måske en ny chance hos deres ejermænd?

En rørende og tankevækkende kortfilm i virtual reality om drømme og om måske at genfinde troen på dem.  

Fruit Ninja VR

5 min.
Gaming
Fra 6 år.

I Fruit Ninja-spillet skal du være hurtig som en ninja, når flyvende frugter drøner imod dig. Hak, spid og hug frugterne i stykker så hurtigt du kan, men pas på de gemte bomber, som lurer rundt omkring…

Fruit Ninja VR giver klassisk gameplay en virkelig sjov ekstra dimension, når virtual reality sætter hele kroppen i spil. Så grib chancen for at opgradere dine ninja skills, imens hele udvalget fra frugtkurven eksploderer om ørene på dig.

INVASION!

5 min.
Animation
Fra 6 år.

​INVASION! er den førende VR-producent Baobab Studios’ første prisvindende VR-animation.

INVASION! fortælle den farverige VR-animerede historie om to aliens, der drømmer om at overtage planeten Jorden og udslette alt levende på vejen. Men hvad de ikke forventer, er to små nuttede kaniner, som i den grad er klar til kamp. Du spiller den ene af kaninerne, så på med poten - og husk at kigge op og ned for at se din fluffy kaninkrop.

Sprog: Engelsk

Kinoscope

7 min.
Kortfilm
Fra 6 år.

Kinoscope er en virtuel tur ind i biografens mørke. Tag med på en betagende rejse til filmens verden, fortalt af Dean Tavoularis, som har været production designer på bl.a. The Godfather-filmene og Dommedag Nu, Bonnie and Clyde og mange andre. 

Kinoscope var en del af udstillingen ”The Cinema Machine: from Méliès to 3D” og er blevet vist på La Cinémathèque Française i Paris.

Life of us

8 min.
Gaming
Fra 6 år.

Indånd ild, svøm under vandet, overlev Istiden og svæv over vulkaner, imens du udvikler dig igennem forskellige skabningers kroppe og gennemlever millioner af års evolution. Life of Us er et actionpakket, multi player-VR adventure, som du oplever sammen med en ven. I følges ad i spillets univers og udforsker planetens historie igennem forskellige stemmer, kroppe og evner. Med original musik af Pharell Williams.

Udvalgt til følgende festivals og priser:

Festivals & Events, Sundance Film Festival, SXSW, Tribeca Film Festival, TED Vancouver, Sydney Film Festival, Lucid Realities at Phi Centre Montreal, SONAR Festival og Future of Storytelling

 

Den Lille Prins

12 min.
Gaming
Fra 6 år.

I Den Lille Prins VR-spillet, som er baseret på den verdenskendte franske børnebog af samme navn, trækkes spillerne ind i fortællingen på en helt ny måde. Du bliver både publikum og medvirkende i historien og kan interagere med de mange figurer, når du hjælper prinsen og hans tro følgesvende, ræven, på deres færd. Hjælp med at rengøre vulkanerne og grave baobabfrø op - og glem endelig ikke at vande rosen! Genopbyg den ødelagt flyvemaskine af 3D-objekter og tag herefter styringen i spillet, når du hjælper den lille prins og ræven på deres eventyrlig rejse fra planet til planet i fortællingens poetiske univers.

 

Superhot VR

10 min.
Gaming
Fra 13 år.

Superhot er et first person shooter-spil, hvor tiden kun bevæger sig, når du gør det. Med sit hypnotiserende gameplay og sin unikke, stiliserede grafik tilfører Superhot noget helt nyt til first person shooter-genren. Her er ingen praktisk placerede ammunitionslagre eller ekstra liv. Men til gengæld kan du sætte tiden på hold og se kuglerne komme langsomt kravlende imod dig, mens du roligt planlægger dit næste skridt og lader dit våben. Oplev så det kaos, der udløses, når du sætter din plan i gang. Undgå kuglerne og nedlæg dine fjender - et velplanlagt skridt ad gangen. 

Sprog: Engelsk

Holofit

10 min.
Simulation
Fra 13 år.

I Holofit forvandles roning til en rejse til fremmede verdener. Opdag virtuelle landskaber, tropiske øer, Grand Canyon, Antarktis eller selveste Paradisets Have. Tag turen alene eller med en makker, konkurrér på tid eller nyd turen i roligt tempo og oplev udsigten imens.

ZERO DAYS VR

21 min.
Dokumentar
Tilladt for alle

'Zero Days VR' er baseret på dokumentarfilmen 'Zero Days', der følger sporene af den altødelæggende og autonome computervirus Stuxnet.

VR-dokumentaren visualiserer historien om Stuxnet på en ny måde. Her bliver du placeret inde i computervirussens usynlige verden og får indblik i, hvordan denne digitale trussel kan betragtes som et nyt kapitel i moderne krigsførelse.

I SAW THE FUTURE

5 min.
Simulation
Tilladt for alle

Med udgangspunkt i et BBC-klip fra 1960’erne afspejler ’I Saw the Future’ de futuristiske forudsigelser af Arthur C. Clarke, der er den visionære forfatter bag succesromanen ’2001: A Space Odyssey’.

VR-filmens blikkende pixels sender dig tilbage til tv-udsendelsens guldalder, hvor Clarke fortæller om ankomsten af den digitale revolution, årtier før hans tid.

Notes on Blindness: Into Darkness

20 min.
Dokumentar
Tilladt for alle

Hvordan er det at være blind? Det kan du nu prøve på egen krop. VR-dokumentaren 'Notes on Blindness: Into Darkness' er baseret på John Hulls sanselige og psykologiske erfaringer med blindhed. Her vil hver scene afspejle på et minde, et øjeblik og en specifik lokation fra Johns lyd-dagbog.

VR-dokumentaren er baseret på dokumentarfilmen af samme navn fra 2016, der blev nomineret til tre BAFTA Film Awards.

ZOMBILLENIUM

5 min.
Animation
Tilladt for alle

Tag på opdagelse i zombie-verdenen og bliv en del af monstrenes liv. Her bliver du taget igennem forskellige faser, hvor du bl.a. skal ansættes i zombie-parken, tage en tur på Gretchens witchboard, lære en dansekoreografi og meget mere.

NIGHT NIGHT

7 min.
Kortfilm
Fra 17 år

Er du til gys og gru, så er denne VR-oplevelse lige noget for dig! Her bliver dine mareridt fra barndommen virkelige. Hvad der starter med en fredfyldt godnathistorie bliver til et uhyggeligt gensyn med barndommens mange mareridt og rædsler.

TELEPORT: AFRICA

3 min.
Animation
Tilladt for alle

Rejs med til Afrika, anden største kontinent i verden, og kom på safari sammen med både løver, elefanter og giraffer. Oplev den afrikanske natur med alt, hvad det indebærer, heriblandt flotte vandfald.

SERGENT JAMES

7 min.
Simulation
Tilladt for alle

Det er Leos sengetid, men han tror, der er noget under hans seng. Hvad mon det kan være? Er det bare noget, han bilder sig ind eller er det mon dig, der gemmer dig under sengen?

WOEFUL WOEBOTS

10 min.
Gaming
Tilladt for alle

'Woeful Woebots' er en sjovt VR-spil, hvor det gælder om at tilintetgøre robotter. Så grib din pistol og udryd de onde robotter, inden de overtager. Spillet er skabt og udviklet af det norske firma Bard Hole Standal. 

YOUR SPIRITUAL TEMPLE SUCKS

10 min.
Kortfilm
Tilladt for alle

VR-filmen 'Your Spiritual Temple Sucks' følger Mr. Chang, der ankommer til sit spirituelle tempel, et sted der repræsentere ens skæbne. Her hidkalder han sin beskytter, Tordenguden, for at få hjælp til at læse sine problemer med sit ægteskab og sin økonomi. Dette viser sig at være en kæmpe fejl, der får sjove konsekvenser. 

SANCTUARIES OF SILENCE

7 min.
Dokumentar
Tilladt for alle

Er stilhed i sig selv ved at uddø? Det mener den akustiske økolog Gordon Hempton. Han er af den overbevisning, at selv de mest fjerne hjørner af kloden er ramt af støj-forurening. I 'Sanctuary of Silence' kan du tage med Hempton på en fordybende og lyttende rejse ind i Olympic National Park, et af de mest stille steder i Nordamerika.

SPRINT VECTOR

0 min.
Gaming
Tilladt for alle

Den atletiske sensation, Sprint Vector, har rekrutteret de mest talentfulde udøvere til at deltage i The Championship Intergalactica. Men før de skal de bestå den ultimative prøve, nemlig klare sig igennem hans udfordrende træningskurser.

MICROGIANTS

7 min.
Animation
Tilladt for alle

Bliv klogere på naturen, når ’Micro Giants’ tager dig med ind insekt- og planterigets mikroskopiske miljø og deres finurlige verden. Her får du historien om mikro-økosystemet, fortalt med levende detaljer og smukt billeddesign.

RAW DATA

10 min.
Gaming
Fra 12 år

Kæmp dig igennem 10 missioner sammen med andre hackere. Formålet med missioner er at bryde ind i Eden Corps – en virksomhed hvis nyeste program lover udødelighed, men er det for godt til at være sandt? 

Cirque du Soleil - Inside the Box of Kurios

10 min.
Performance
Tilladt for alle

Træd ind på en eventyrlig scene i VR-oplevelsen 'Inside the box of Kurios'. Scenen skaber et mystisk og fascinerende rum, der udfordrer dine sanser og stiller spørgsmålstegn ved, hvad der er virkeligt og hvad der er fantasi.

PRØV VR TIL INTRO-PRIS 95 KR.

Lige nu kan du blive suget ind i det fantastiske VR-univers for kun 95 kr. (normalpris 195 kr.) Turen varer 55 minutter, og du kan frit bevæge dig imellem 14 forskellige slags oplevelser.

Så hop i VR-brillerne og træd ind i oplevelsen.

Vi glæder os til at se dig, og vores søde personale står klar til at byde dig velkommen.

  • VR
Version: VR

København

Lør. 18/08
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
Søn. 19/08
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
Man. 20/08
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
Tir. 21/08
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
Ons. 22/08
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
Tor. 23/08
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
Fre. 24/08
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00

Mange ledige pladser Få ledige pladser Næsten udsolgt Udsolgt

Praktisk Information

Åbningstider
Man - fre: 16:00 til 22:00
Lør : 11:00 til 22:00
Søn: 11:00 til 20:00
Ændrede åbningstider i ferier & helligdage

Priser
195 kr. for 55 minutter
Intro-pris: 95 kr.

Udstyr
14 VR stationer (HTC Vive & Oculus Rift)

Aflåste skabe til værdigenstande

Børn fra 6 år er velkomne sammen med voksne - udvalgt indhold kan have højere aldersbegrænsning

Events

Er I mange, der vil prøve VR sammen? Så kontakt vores team for et uforpligtende tilbud.
close-button

Kontakt os

Skal du booke til mange? Så kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

F.eks. 2018-08-18

Ubegrænset indhold – hver gang

Køb billet til 55 minutters actionpakket virtual reality og få ubegrænset adgang til alle de aktuelle VR-oplevelser - hver gang. Vi udskifter løbende vores VR-indhold, så du altid er sikker på at få den bedste og allermest underholdende oplevelse. Efter oplevelsen kan du vende slappe af i biografens foyer med en kold forfriskning eller en styrkende kop kaffe.
what is vr logo what is vr logo

På egen hånd, som par, med vennerne, familien eller kollegerne…

Uanset om du besøger os alene eller sammen med andre, byder vores venlige personale velkommen og introducerer dig til virtual reality. Du kan også booke en eksklusiv session for vennerne, til børnefødselsdag, polterabend eller måske firmaturen. Vi sammensætter pakker, der passer til din anledning

Biograffilmen ændrede verden for 100 år siden. I dag gør VR det..

Da brødrene Lumière viste film for et publikum for over 100 år siden, løb gæsterne skrigende ud af biografen, da de så et buldrende tog på lærredet, som kom farende imod den. Filmens verden virkede meget tæt på 100% realistisk. I dag er det virtual reality-teknologien, der bringer os til en ny verden. Kom og prøv den…

what is vr logo