Virtual Reality
Træd ind i oplevelsen
  • Hvad er VR?

Prøv Virtual Reality til intro-pris

I Nordisk Film Biografers nye Virtual Reality-lounge i Lyngby slår vi dørene op til en verden, der giver dig den ultimative VR-oplevelse i specialdesignede rammer, der er udstyret med den seneste teknologi.

Du træder direkte ind i oplevelsen og kan prøve et bredt udvalg af spil og VR-film samt animationer, dokumentarer og multi player-oplevelser.

Lige nu fejrer vores vi åbningen af vores Virtual Reality-lounge med intro-tilbud på 95 kr. (normalpris 195 kr.)
Turen varer 55 minutter, og du kan frit bevæge dig imellem 14 forskellige slags oplevelser.

Så hop i VR-brillerne og træd ind i en helt nye verden.

Vi glæder os til at se dig og vores søde personale står klar til at byde dig velkommen.Aktuelt indhold

ASTEROIDS!

8 min.
Gaming
Fra 6 år.

ASTEROIDS! er den længe ventede opfølger til INVASION!, som er Baobab Studios første prisvindende VR-animation.

Tag med på et interaktivt rumeventy med det stolte mandskab Mac, Cheez og Peas. I ​ASTEROIDS! har du rollen som hjælper-robot, der sammen med de to sjove aliens Mac and Cheez, befinder sig i en utrolig og opslugende historie fyldt med humor og spænding. Sammen med Peas, dit robot-sidekick, venter I på jeres chance for at bevise jeres værd overfor Mac og Cheez på en farlig mission i det dybe, ydre rum. Da jeres rumskib angribes af tandhvislende space-bugs og løstgående asteorider, får I endelig en chance for at rede dagen!

Cirque de Soleil

8 min.
Performance
Fra 6 år.

Træd direkte ind på scenen i Cirque de Soleils forestilling Inside the Box of Kurios, som åbner et raritetskabinet af alverdens sære og fortryllende syn. Tag en tur i det mystiske og fascinerende univers, som leger med dine sanser og udfordrer din måde at se verden på. For måske er det hele bare en drøm?

VR-forestillingen vandt i 2016 en Daytime EMMY® Award for “Outstanding Interactive Media”. Og i 2015 også en Proto Award for “Best Live Action Virtual Reality Experience”.

The Dream Collector

12 min.
Animation
Fra 6 år.

En gammel mand bor med sin glade og optimistiske hund på en skrotplads for tabte og opgivne drømme.  Her reparerer makkerparret de knuste drømme og puster nyt liv i det, som andre for længst har opgivet.

En ødelagt guitar, en flad fodbold og meget andet får nyt liv og måske en ny chance hos deres ejermænd?

En rørende og tankevækkende kortfilm i virtual reality om drømme og om måske at genfinde troen på dem.  

Fruit Ninja VR

5 min.
Gaming
Fra 6 år.

I Fruit Ninja-spillet skal du være hurtig som en ninja, når flyvende frugter drøner imod dig. Hak, spid og hug frugterne i stykker så hurtigt du kan, men pas på de gemte bomber, som lurer rundt omkring…

Fruit Ninja VR giver klassisk gameplay en virkelig sjov ekstra dimension, når virtual reality sætter hele kroppen i spil. Så grib chancen for at opgradere dine ninja skills, imens hele udvalget fra frugtkurven eksploderer om ørene på dig.

INVASION!

5 min.
Gaming
Fra 6 år.

​INVASION! er den førende VR-producent Baobab Studios’ første prisvindende VR-spil.

INVASION! fortælle den farverige VR-animerede historie om to aliens, der drømmer om at overtage planeten Jorden og udslette alt levende på vejen. Men hvad de ikke forventer, er to små nuttede kaniner, som i den grad er klar til kamp. Du spiller den ene af kaninerne, så på med poten - og husk at kigge op og ned for at se din fluffy kaninkrop.

Sprog: Engelsk

Kinoscope

7 min.
Kortfilm
Fra 6 år.

Kinoscope er en virtuel tur ind i biografens mørke. Tag med på en betagende rejse til filmens verden, fortalt af Dean Tavoularis, som har været production designer på bl.a. The Godfather-filmene og Dommedag Nu, Bonnie and Clyde og mange andre. 

Kinoscope var en del af udstillingen ”The Cinema Machine: from Méliès to 3D” og er blevet vist på La Cinémathèque Française i Paris.

Life of us

8 min.
Gaming
Fra 6 år.

Indånd ild, svøm under vandet, overlev Istiden og svæv over vulkaner, imens du udvikler dig igennem forskellige skabningers kroppe og gennemlever millioner af års evolution. Life of Us er et actionpakket, multi player-VR adventure, som du oplever sammen med en ven. I følges ad i spillets univers og udforsker planetens historie igennem forskellige stemmer, kroppe og evner. Med original musik af Pharell Williams.

Udvalgt til følgende festivals og priser:

Festivals & Events, Sundance Film Festival, SXSW, Tribeca Film Festival, TED Vancouver, Sydney Film Festival, Lucid Realities at Phi Centre Montreal, SONAR Festival og Future of Storytelling

 

Overview

5 min.
Dokumentar
Fra 6 år.

OVERVIEW er en fortælling, som tager dig med på en rejse igennem kosmos – fra planeterne i vores eget solsystem og til galakserne bag Mælkevejen. Filminstruktør Paul Mezier og et hold af videnskabsmænd har anvendt data fra det amerikanske rumagentur NASA og The European Space Agency til at skabe en virkelighedsnær og samtidig poetisk rejse gennem rummet.

Hvor stor er vores galakse? Hvor langt er vi fra solen? Hvordan føles det at være inde i en stjernetåge? De spørgsmål kan du nu selv svare på efter en tur ud i verdensrummet. Overview er ikke kun en dokumentar, men også en real-time simulation, som er testet af rigtige astronauter. Det er rejsen til stjernerne, som vi alle drømmer om.  

Sprog: Engelsk

Den Lille Prins

12 min.
Gaming
Fra 6 år.

I Den Lille Prins VR-spillet, som er baseret på den verdenskendte franske børnebog af samme navn, trækkes spillerne ind i fortællingen på en helt ny måde. Du bliver både publikum og medvirkende i historien og kan interagere med de mange figurer, når du hjælper prinsen og hans tro følgesvende, ræven, på deres færd. Hjælp med at rengøre vulkanerne og grave baobabfrø op - og glem endelig ikke at vande rosen! Genopbyg den ødelagt flyvemaskine af 3D-objekter og tag herefter styringen i spillet, når du hjælper den lille prins og ræven på deres eventyrlig rejse fra planet til planet i fortællingens poetiske univers.

 

Planet

7 min.
Kortfilm
Fra 6 år.

Planet er en VR-kortfilm instrueret af japanske Momoko Seto. I Planet lander vi i en verden, der er langt i ruiner, og hvor kun svampe og skimmel har overlevet. Pludselig indtræder en klimaforandring, der medfører et regnskyl, som oversvømmer den udpinte planet og genopliver den. Ud af vandet opstår et økosystem, beboet af gigantiske kødædende haletudser. Oplev den smukke kortfilm, der på æstetisk vis demonstrerer, hvad VR-mediet kan skabe af utrolige verdner og scenarier.

Planet har vundet en række priser på internationale filmfestivaler, herunder Cannes Next 2017, Sao Paulo Film Festival 2017, Busan Film Festival 2017, Locarno Rotonda 2017, Melbourne IFF 2017, VR Arles 2017, FNC eXPlore 2017, Sheffield 2016 samt en ConTech Academy Innovation Award i 2016.

Superhot VR

10 min.
Gaming
Fra 13 år.

Superhot er et first person shooter-spil, hvor tiden kun bevæger sig, når du gør det. Med sit hypnotiserende gameplay og sin unikke, stiliserede grafik tilfører Superhot noget helt nyt til first person shooter-genren. Her er ingen praktisk placerede ammunitionslagre eller ekstra liv. Men til gengæld kan du sætte tiden på hold og se kuglerne komme langsomt kravlende imod dig, mens du roligt planlægger dit næste skridt og lader dit våben. Oplev så det kaos, der udløses, når du sætter din plan i gang. Undgå kuglerne og nedlæg dine fjender - et velplanlagt skridt ad gangen. 

Sprog: Engelsk

Holofit

10 min.
Simulation
Fra 13 år.

I Holofit forvandles roning til en rejse til fremmede verdener. Opdag virtuelle landskaber, tropiske øer, Grand Canyon, Antarktis eller selveste Paradisets Have. Tag turen alene eller med en makker, konkurrér på tid eller nyd turen i roligt tempo og oplev udsigten imens.

  • VR
Version: VR

København

Man. 18/06
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
Tir. 19/06
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
Ons. 20/06
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
Tor. 21/06
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
Fre. 22/06
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
Lør. 23/06
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
Søn. 24/06
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00

Mange ledige pladser Få ledige pladser Næsten udsolgt Udsolgt

Praktisk Information

Åbningstider
Man - fre: 16:00 til 22:00
Lør : 11:00 til 22:00
Søn: 11:00 til 20:00
Ændrede åbningstider i ferier & helligdage

Priser
195 kr. for 55 minutter
Intro-pris: 95 kr.

Udstyr
14 VR stationer (HTC Vive & Oculus Rift)

Aflåste skabe til værdigenstande

Børn fra 6 år er velkomne sammen med voksne - udvalgt indhold kan have højere aldersbegrænsning

Events

Er I mange, der vil prøve VR sammen? Så kontakt vores team for et uforpligtende tilbud.
close-button

Kontakt os

Skal du booke til mange? Så kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

F.eks. 2018-06-18

Ubegrænset indhold – hver gang

Køb billet til 55 minutters actionpakket virtual reality og få ubegrænset adgang til alle de aktuelle VR-oplevelser - hver gang. Vi udskifter løbende vores VR-indhold, så du altid er sikker på at få den bedste og allermest underholdende oplevelse. Efter oplevelsen kan du vende slappe af i biografens foyer med en kold forfriskning eller en styrkende kop kaffe.
what is vr logo what is vr logo

På egen hånd, som par, med vennerne, familien eller kollegerne…

Uanset om du besøger os alene eller sammen med andre, byder vores venlige personale velkommen og introducerer dig til virtual reality. Du kan også booke en eksklusiv session for vennerne, til børnefødselsdag, polterabend eller måske firmaturen. Vi sammensætter pakker, der passer til din anledning

Biograffilmen ændrede verden for 100 år siden. I dag gør VR det..

Da brødrene Lumière viste film for et publikum for over 100 år siden, løb gæsterne skrigende ud af biografen, da de så et buldrende tog på lærredet, som kom farende imod den. Filmens verden virkede meget tæt på 100% realistisk. I dag er det virtual reality-teknologien, der bringer os til en ny verden. Kom og prøv den…

what is vr logo