Nordisk Film Biografer
Premieredato
Torsdag, 2 MAJ, 2019
0 stemmer
0
692 stemmer
4.58211

Seth Rogen og Charlize Theron spiller et uvant par, i den romantiske komedie 'Long Shot'. En morsom feel-good film, om kampen mellem karriere og kærlighed.

Journalisten Fred Flarsky (Rogen) har det med at komme på afveje. Han har stærke holdninger, der ikke altid falder i god jord hos alle. Ved en tilfældighed møder han sin første kærlighed, hans tidligere babysitter, Charlotte Field (Theron). Men der er sket lidt gennem årene, for Charlotte er nu statssekretær i Det Hvide Hus.

Det er lang tid siden at de to havde noget tilfælles. Alligevel begynder der at slå gnister mellem dem, da Charlotte hyrer Fred til at være hendes nye taleforfatter. Og Charlotte opdager, at friheden til at kunne være sig selv, er vigtigere end et fabrikeret image.

Charlize Theron vandt en Oscar for hendes rolle i 'Monster', og kendes bl.a. også for 'Mad Max: Fury Road'. Seth Rogen har bl.a. medvirket i 'Neighbors'. Derudover har han tidligere arbejdet sammen med instruktøren af 'Long Shot', Jonathan Levine, på filmen '50/50'.

Genre: 
Komedie
Varighed ekskl. reklamer og trailers: 
2 timer 5 minutter
Originaltitel: 
Long Shot
Instruktør: 
Jonathan Levine
Censur: 
Tilladt for børn over 11 år
Skuespillere: 
Charlize Theron
Seth Rogen
O'Shea Jackson Jr.
Alexander Skarsgård
Andy Serkis
Bob Odenkirk
Filmen har i øjeblikket ikke nogen spilletider.
Tilbage