Nordisk Film Biografer

CPH:DOX 19 - Anthropocene: The Human Epoch

0 stemmer
0
0 stemmer
0

I dokumentaren ’Anthropocene: The Human Epoch’ konfronteres vi med vor egen indflydelse på resten af planeten.

Kæmpemæssige kenyanske plasticlossepladser, chilenske lithiumsøer og en uendelig horisont af psykedeliske minelandskaber. Menneskets indflydelse på planeten Jorden har nået et sådant omfang, at den har givet navn til en ny geologisk tidsalder: den antropocæne æra.

Den visionære fotograf Edward Burtynsky har sammen med instruktørparret Jennifer Baichwal og Nicolas de Pencier skabt et monumentalt billedværk af en film, der zoomer helt ud for at vise os, hvad i alverden vi har gang i.

Et sammenfald af globale kriser - fra industrialisering og klima til ressourceknaphed - er i gang, og 'Anthropocene' er ikke mindst et tankevækkende værk i den store skala, der kalder på handling og på en kursændring mod en bæredygtig fremtid, før det er for sent. Den er også en oplevelse af en næsten kosmisk skala, som for enhver pris skal ses i biografen. Alicia Vikander har lagt stemme til fortællingen og filmen er en del af et større projekt, der også omfatter en udstilling, en udgivelse og en interaktiv dimension. (copyright: cphdox.dk)

Du kan se dine point, når filmen har spilletider.
0 sek.
Filmen har i øjeblikket ikke nogen spilletider.
Tilbage