Nordisk Film Biografer

Dansk Filmskat i biografen for kun 50 kr.

Oplev Dirch Passer, Soldaterkammeraterne og Lille Per folde sig ud på det store lærred, når vi viser Dansk Filmskat i biografen!

Er Baronessen fra benzintanken blandt dine favoritter? Kan du synge med på Kim Larsens "Susan himmelblå"? Og synes du også, at de gamle Far til fire-film var de bedste? Så glæd dig til at genopleve de gode gamle filmklassikere fra streamingtjenesten Dansk Filmskat i Nordisk Film Biografer. 

Vi viser en ny filmklassiker den første søndag i hver måned for kun 50 kr. pr. billet! 

Oplev det danske lystspil om frøken Nitouche
Søndag d. 7. april kan du opleve Dirch Passer og Lone Hertz på det store lærred, når vi viser filmskatten 'Frøken Nitouche'.

Her møder Hr. Celestin der er organist på en klosterskole for unge piger, og som i al hemmelighed bijobber som operettekomponist.

Eleven Charlotte får at vide, at hendes forældre har fundet en mand til hende, og at hun skal rejse med Hr. Celestin til København. Dette kommer ret ubelejligt for ham, idet hans operette har premiere samme aften.

De to teatertossede tager til premieren i stedet for at rejse til København, og pludselig ender Charlotte med selv at stå på den store scene. 

Hvis du vil opleve denne danske filmskat på det store lærred, så kan du finde dine billetter i drop-down menuen.

Vi glæder os til at se dig!

P.S. Husk at du allerede nu kan sikre dine billetter til alle kommende filmklassikere. Du kan se hele programmet og finde dine billetter herunder.

Du kan se endnu flere danske filmklassikere, lige når du har lyst på Dansk Filmskat.

Pris: 
50 kr.
Køb/reserver Køb/reserver
Tilbage