Velkommen iFalkoner Bio

Falkoner Bio

  Parkering & transport

  Parkering: Parkeringskælderen Sylows Alle. Gældende parkeringsregler for Frederiksberg via følgende link: http://www.frederiksberg.dk/parkering

  Metro: Frederiksberg station
  Bus: Buslinierne 14, 15 og 18

  Åbningstider

  Vi åbner 30. min før første forestilling
  Mandag - søndag (samt helligdage)

   

  Vores adresse

  Falkoner Bio
  Sylows Allé 15
  2000 Frederiksberg
  servicefalkoner [at] nfbio.dk (servicefalkoner[at]nfbio[dot]dk)

  Program

  Program

  Planlæg dit biografbesøg i Aalborg
  Planlæg dit biografbesøg i Aalborg

  Godt at vide om Falkoner Bio

  Parkering

  Der kan parkeres i parkeringskælderen på Sylows Allé. Gældende parkeringsregler for Frederiksberg via følgende link: http://www.frederiksberg.dk/parkering

  Buslinierne 9A, 31 og 37 stopper få minutters gang fra biografen, som metrostationen Frederiksberg stort set er nabo til.

  BabyBio i Falkoner Bio

  Hver torsdag kl. 10.00. Billetter sælges til normal billetpris. Der er ikke BabyBio i skolernes ferie.

  Billetpriser

  Normal billet (onlinepris): 135 kr.*

  Barn u. 12 år - gælder før kl. 18.00 (onlinepris): 90 kr. *

  Senior 65+ - gælder mandag-fredag før kl. 18.00 (onlinepris): 115 kr. * 

  *Tillæg kan forekomme ved luksussæder, 3D, forlænget spilletid og ved særlige titler/events. 

  Ledsagerordning for handicappede

  Nordisk Film Biografer er en del af ledsagerordningen. Det betyder, at en handicappet der har behov for en hjælper, kan få denne gratis med i biografen mod fremvisning af et gyldigt ledsagerkort. Handicappede og ledsagere kan reservere billetter ved at kontakte support. Da vores medarbejdere ikke er kvalificerede til at vurdere dit handicap, beder vi dig medbringe et gyldigt ledsagerkort. Har du ikke et ledsagerkort, kan du rekvirere et hos Dansk Handicaps brugerservice: www.handicap.dk/brugerservice/ledsagerkort

  Kørestolspladser

  Hvis du ønsker at bestille en kørestolsplads, kan dette gøres via telefonisk kontakt. Du kan finde vores kontaktoplysninger her.

  Teleslynge

  Teleslynge er tilgængeligt i alle sale i Falkoner Bio.

  Luksusstole

  Vi har installeret nye luksussæder i ALLE biografens sale, så du fremover får den bedst mulige komfort, hver gang du ser en film hos Falkoner Bio. Det betyder, at du nu kan sige farvel til dårlig benplads og stiv nakke.
  Via et lille display kan du nemlig selv indstille din stols fod- og nakkestøtte til præcis den position, du ønsker - fra siddende helt ned til liggende position.

  Information om sale

  Sal 1
  Antal sæder: 123
  Lærredets størrelse: 14,3 m x 6 m
  Lyd: 5.1 Digital
  Teleslynge: Ja
  Handicapadgang: Ja
  Andet: Digital 3D

  Sal 2
  Antal sæder: 93
  Lærredets størrelse: 12 m x 5 m
  Lyd: 5.1 Digital
  Teleslynge: Ja
  Handicapadgang: Ja
  Andet: Digital 3D.

  Sal 3
  Antal sæder: 37
  Lærredets størrelse: 7,5 m x 3 m
  Lyd: 5.1 Digital
  Teleslynge: Ja
  Handicapadgang: Ja

  Sal 4
  Antal sæder: 35
  Lærredets størrelse: 7,2 m x 3 m
  Lyd: 5.1 Digital
  Teleslynge: Ja
  Handicapadgang: Ja

  Sal 5
  Antal sæder: 43
  Lærredets størrelse: 8 m x 3,5 m 
  Lyd: 5.1 Digital
  Teleslynge: Ja
  Handicapadgang: Ja
  Andet: Digital 3D

  Sal 6
  Antal sæder: 35
  Lærredets størrelse: 7 m x 4 m
  Lyd: 5.1 Digital
  Teleslynge: Ja
  Handicapadgang: Ja

  Glemte sager

  I tilfælde af glemte sager kan du kontakte support. Alternativt er man velkommen til at henvende sig i billetsalget.

  Om biografen

  Velkommen til Falkoner Bio, den ultimative destination for filmelskere og evententusiaster! Træd ind i vores nyligt renoverede biograf, hvor vi har forvandlet filmoplevelsen til en sand fest for sanserne.

  Glæd dig til en spændende række arrangementer, der spreder sig som et farverigt kaleidoskop af underholdning. Fra Zen-oplevelser med Yoga & Bio til sanselige ture gennem smagsløgene med Ølsmagning og Vinsmagning. Vores kalender bugner af Inspirationsaftener, Hækle- & Strikkebio og et væld af andre begivenheder, der lover uforglemmelige stunder! Hver torsdag har vi Baby Bio, som er elsket af mange nybagte forældre. Hold jer ajour med alt det sjove ved at tjekke vores eventkalender, samt følge os på Facebook og Instagram @Falkonerbio.

  Men det er ikke kun leg og fornøjelse - Falkoner Bio er også det ideelle sted for møder, konferencer og B2B-arrangementer. Forestil dig at have din egen biografsal som mødelokale og kombinere forretning med fornøjelse på en helt ny måde. 

  Vores bar frister med et fortryllende udvalg af vine, eksotiske drinks og selvfølgelig førsteklasses kaffe, der vil tilfredsstille selv den mest kræsne gane.

  Placeret centralt på Frederiksberg, er Falkoner Bio en lettilgængelig oase for filmelskere. Tag metroen, der nærmest lander lige ved vores dørtrin blot 2 minutters gå gang, eller kør direkte ned i vores P-kælder, der er bekvemt placeret lige under biografen.

  Glæd jer til at træde ind i en verden af film og fantastiske begivenheder, hvor hver oplevelse er skræddersyet til at imødekomme dine forventninger og skabe minder for livet. Vi ser frem til at byde jer velkommen til Falkoner Bio - hvor underholdning tager en helt ny form og vi naturligvis har luksussæder i alle vores sale!