Tryllekunstens Historie
Tryllekunstens Historie

Tryllekunstens Historie

Se tider
Aldergrænse
Frarådes børn under 7 år
Filmlængde
1 time
Original titel
Tryllekunstens Historie
Premiere
Genre
Genre ikke fastsat
Vis flere detaljer

Tag med historiefortæller og tryllekunstner Andreas Brunsborg på en underholdende rejse gennem tryllekunstens historie - fra verdens første trylletrick til nutidens fascination af manipulation. Det er et magisk foredrag og show, der vil henrykke og forbløffe børn såvel som voksne. 

Gennem fortællinger og magiske demonstrationer oplever og hører vi om verdens ældste trylletrick, middelaldergøgl på markedspladsen, renæssancens straffe for trolddom, tryllekunst som videnskab i oplysningstiden og det moderne menneskes fascination af tankelæsning og aflæsning af kropssprog. Undervejs vil I få overraskende aha-oplevelser og masser af gode grin. 

Andreas Brunsborg er professionel tryllekunstner, uddannet historielærer og formand for Danmarks største trylleforening Magisk Cirkel. Og så har han en livslang passion for verdenshistorien, som kan gøre os klogere på livet, og hvem vi er som mennesker. 

I kan godt begynde at glæde jer til showet, der er fyldt med sjov historiefortælling, trylleri, billeder og filmklip. 

Showet anbefales til nysgerrige børn fra 8 år - og deres familier eller bedste voksne venner. Varighed - ca. 50 fortryllende minutter. 

NB: Det er ikke muligt at benytte UNLIMITED-abonnement.

Vis mere
Showtimes for Tryllekunstens Historie
Planlæg dit biografbesøg her
Planlæg dit biografbesøg her
Ledige sæder 20-100% Ledige sæder 10-20% Ledige sæder 1-10% Udsolgt