plakaten er på vej
plakaten er på vej

Tag min hånd

Filmlængde
1 time 50 min
Original titel
Tag min hånd
Premiere
Genre
Drama
Komedie
Instruktør
Lars Kaalund
Skuespillere
Mille Dinesen
Ulrich Thomsen
Mia Lyhne
Mille Lehfeldt
Vis flere detaljer

Det danske komedie-drama 'Tag min hånd' handler om Maja, der har udsigt til at blive forfremmet til overlæge. Maja bor sammen med sin mand, Claes, og deres teenagesøn i et skønt hus, der snart får en flot og dyr tilbygning.

Det kommer som et chok, da Claes efter en ”tænkepause” i Dubai fortæller, at han vil skilles, og at Maja bare lige kan logge på Borgerservice med Nem-id og vælge rubrikken ”straksskilsmisse”. Maja er i frit fald, men forsøger stædigt at genvinde styringen over sit liv. Samtidig med at hun kaster sig ud i at swipe på Tinder og tylle rosé, forelsker hun sig hovedkulds i den 20 år yngre studerende, Andreas.

Men i sin genopdagelse af sig selv kommer Maja til at svigte sin søn Magnus, som er i gang med et klassisk teenageoprør. Måske er tiden inde til at slippe kontrollen og finde ud af, hvem Maja egentlig ønsker at være?

I hovedrollen ses Mille Dinesen, der spillede en af hovedrollerne i biografhittet 'Jagtsæson'. Dinesen og instruktøren har tidligere arbejdet sammen på tv-serien 'Rita'.

Vis mere