Tag min hånd

Tag min hånd

Se tider
Censur
Tilladt for børn over 11 år
Filmlængde
1 time 47 min
Original titel
Tag min hånd
Premiere
Genre
Dansk
Drama
Komedie
Instruktør
Lars Kaalund
Skuespillere
Mille Dinesen
Ulrich Thomsen
Mia Lyhne
Mille Lehfeldt
Casper Crump
Vis flere detaljer

Det danske komedie-drama 'Tag min hånd' handler om Maja, der nyder sin tilværelse. Hun bliver snart forfremmet til overlæge, og bor sammen med sin mand, Claes, og deres teenagesøn i et skønt hus, der snart får en flot og dyr tilbygning. Så alt kører på skinner.  

Derfor kommer som et chok, da Claes efter en ”tænkepause” i Dubai fortæller, at han vil skilles med øjeblikkelig virkning. Tryghedsmennesket prøver nu desperat at få styr på sit skrantende liv. Der hjælper det ikke, at hun forelsker sig hovedkulds i den 20 år yngre studerende, Andreas, og at hendes teenagesøn lige kommer ud i problemer. Måske er tiden inde til at slippe kontrollen og finde ud af, hvem Maja egentlig ønsker at være?

'Tag min hånd' er en romantisk komedie med alt det drama der hører med kærIighedskriser og den generelle søgning på meningen med livet. I hovedrollen ses Mille Dinesen, der spillede en af hovedrollerne i biografhittet 'Jagtsæson'. Dinesen og instruktør Lars Kaalund har tidligere arbejdet sammen på tv-serien 'Rita'. 

Vis mere
Showtimes for Tag min hånd
Planlæg dit biografbesøg her
Planlæg dit biografbesøg her
Ledige sæder 20-100% Ledige sæder 10-20% Ledige sæder 1-10% Udsolgt