Spionchefens hemmeligheder
Spionchefens hemmeligheder

Spionchefens hemmeligheder

Aldergrænse
Tilladt for børn over 11 år
Filmlængde
2 timer
Original titel
Spionchefens hemmeligheder
Premiere
Genre
Foredrag
Vis flere detaljer

En enestående aften med unik indsigt i spionernes hemmelige verden!
Vidste du at langt størstedelen af alle Russiske og kinesiske diplomater enten er spioner (efterretningsofficerer) eller rapporterer direkte tilbage til deres efterretningstjeneste…

En aften med spionchefen

Nordisk Film og ALPHA Intelligence Group er stolt af at præsentere Robin Dreeke, den tidligere chef for FBI’s Counterintelligence (kontraspionageafdeling) Behavioural Analysis Program (BAP).

I sine 22 år i FBI’s kontraspionage afdeling har Robin primært beskæftiget sig med rekruttering af udenlandske spioner, der opererede i- og udenfor USA, neutralisering aktiviteter begået af de spioner, de (FBI) ikke lykkedes at rekruttere. Han har forhindret at masseødelæggelsesvåben kom i de forkerte hænder, observering af udenlandske spioners færden i USA, samt ledet hemmelige operationer med internationale efterretningstjenester.

For at sætte hans stilling i perspektiv, så er Robin ham, der sammen med sit team ville have jagtet og afsløret James Bond, som britisk spion, for derefter at rekruttere ham til at blive amerikansk spion. 

Robin har skrevet tre bestseller bøger, der er oversat til 13 forskellige sprog. Desuden var Robin også chef for den kendte kropssprogsekspert Joe Navarro.

Så vi kan garantere dig for, at der er lagt op til en spændende aften med masser af historier om, hvordan man rekruttere spioner, hvordan spionage fungere i den moderne verden, hvordan du skaber ultimativ tillid hos andre mennesker, og ikke mindst give dig en indsigt i en verden, som de færreste har forundt.
 

 

Vis mere