Natten har øjne

Natten har øjne

Se tider
Censur
Tilladt for børn over 15 år
Filmlængde
1 time 45 min
Original titel
Natten har øjne
Premiere
Genre
Dansk
Gyser
Romantik
Instruktør
Gabriel Bier Gislason
Skuespillere
Josephine Park
Ellie Kendrick
Sofie Gråbøl
David Dencik
Vis flere detaljer

Filmen 'Natten har øjne' er en dansk gyser, der handler om den fallerede skuespiller Maja, der hovedkulds forelsker sig i den britiske Leah, og et nyt håb for fremtiden spirer.

Efter Leah rammes af et mystisk anfald, vælger Maja at tage med hende hjem til London, hvor hun bor med sin mor i det ortodokse jødiske kvarter. Moderen Chana viser sig at være reserveret og hemmelighedsfuld, og inden længe begynder Maja at bemærke flere mystiske ting i lejligheden og ved sin svigermors opførsel. Chanas hemmeligheder er måske mere dystre end Maja havde forestillet sig, og kvinden hun elsker, gemmer måske på den mørkeste hemmelighed af dem alle.

'Natten har øjne' er skrevet og instrueret af Gabriel Bier Gislason, der har taget udgangspunkt i sit eget ophav med jødisk mystisme og okkulte sagn. Filmen blander gyser-elementer med romantik og humor i dens fremstilling af mødet med den eneste ene og en ubehagelig, akavet svigermor. Hovedrollerne indtages af Robert-vinderen Josephine Park og den britiske Game of Thrones-skuespiller Ellie Kendrick, der får selskab af de internationale danske stjerner som Sofie Gråbøl og David Dencik.

Vis mere
Showtimes for Natten har øjne
Planlæg dit biografbesøg her
Planlæg dit biografbesøg her
Ledige sæder 20-100% Ledige sæder 10-20% Ledige sæder 1-10% Udsolgt