The meg
The meg

The Meg (2D)

Filmlængde
1 time 54 min
Original titel
The Meg
Premiere
Genre
Action
Gyser
Instruktør
Jon Turteltaub
Skuespillere
Jason Statham
Rainn Wilson
Ruby Rose
Bingbing Li
Cliff Curtis
Ólafur Darri Ólafsson
Vis flere detaljer

Actionfilmen 'The Meg' er baseret på romanen af samme navn skrevet af Steve Alten. Et dybhavs-observationsfartøj bliver voldsomt beskadiget i Stillehavet efter et sammenstød med et gigantisk væsen, som ifølge videnskaben burde have været uddødt i millioner af år.

Da besætningen er i livsfare, sendes dybhavs- og redningseksperten Jonas Taylor ud for at redde mandskabet sammen med den visionære kinesiske oceanograf, Dr. Minway Zhang og datteren Suyin, men en over 20 meter lang monsterhaj, kendt som Megalodon, lurer i vandet. Ingen ved dog, at Taylor allerede fem år tidligere har mødt det rædselsvækkende monster og sammen med Suyin tvinges, han nu til at konfrontere fortidens spøgelser og sætte sit liv på spil mod et af de største og farligste rovdyr, der nogen sinde har levet på kloden.

'The Meg' er instrueret af manden bag bl.a. 'National Treasure' og har actionstjernen Jason Statham har hovedrollen som Taylor, skuespilleren har tidligere vist sine kundskaber i film som The Transporter og Fast & Furious 8.

Vis mere