Lille Allan - Den menneskelige antenne

Lille Allan - Den menneskelige antenne

Censur
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmlængde
1 time 25 min
Original titel
Lille Allan - Den menneskelige antenne
Premiere
Genre
Animation
Dansk
Familiefilm
Instruktør
Amalie Næsby Fick
Skuespillere
Louis Næss-Schmidt
Sofie Torp
Jesper Christensen
Nicolaj Kopernikus
Anders W. Berthelsen
Peter Frödin
Bodil Jørgensen
Vis flere detaljer

Den danske animationsfilm 'Lille Allan - Den menneskelige antenne' er en historie om Allan, som skal hjælpe sin nabo med at komme i kontakt med rumvæsner, ved at være en menneskelig antenne. 

Sommerferien føles lang og ensom for Allan, når man ikke har nået at få nye venner. Heldigvis kommer han i kontakt med sin nabo Helge, som er meget besat af ufoer. Her skal Allan være menneskelig antenne, og prøve at komme i kontakt med rumvæsner. Herefter bliver Maiken, et tankelæsende rumvæsen, nødt til at nødlande på Jorden, og der opstår et mærkværdigt og uventet venskab mellem hende og Allan. Da Maiken kan læse Allans tanker, behøver han ikke at sige noget. Desværre kommer en skør samler på sporet af Maiken. Med hjælp fra Helge skal de to arbejde sammen og sørge for, at Maiken ikke kommer i kløerne på den gale samler.

'Lille Allan - Den menneskelige antenne' bygger på Peter Frödin og Line Knutzons børnebog. Amalie Næsby Fick har instrueret filmen, og hun stod tidligere bag den Robert-vindende animationsfilm Den utrolige historie om den kæmpestore pære, som er skrevet af Jakob Martin Strid.

Vis mere