L.A.R.S.T. H.U.G. - VEGA Koncert

L.A.R.S.T. H.U.G. - VEGA Koncert

Filmlængde
1 time 55 min
Original titel
L.A.R.S.T. H.U.G. - VEGA koncert
Premiere
Genre
Dansk
Dokumentar
Musikfilm
Instruktør
Niklas Konoy Mortensen
Vis flere detaljer

I 2016 annoncerede Lars H.U.G. at hans netop afsluttede "10 Sekunders Stilhed"-tour, havde været den sidste. Dermed bandt han sløjfe på 40 års musikhistorie med H.U.G. og Kliché på de danske spillesteder. Den sidste koncert var den 1. september 2016 i Store VEGA i København, hvor de spillede for fjerde gang på touren. Denne gang i anledning af VEGAs 20-års jubilæum, og - i al fortrolighed - også Lars’ sidste koncert.

Lydsporet fra koncerten blev som altid optaget – men denne gang blev koncerten også filmet! Klippearbejdet har været enormt og efter 2.034 dage er koncertfilmen nu klar!

Det er ikke en almindelig koncertfilm. Det er et musicians cut, af en musikers sidste koncert, bedste koncert, ultimative koncert. Hver sang er kælet for, klippet og bearbejdet, for at bringe liv til sangen, til følelsen og til historien.

Koncerten strækker sig over hele H.U.G.s karriere, fra den allerførste single med Kliché "Militskvinder", over 80'ernes og 90'ernes storhedstid med "Elsker Dig For Evigt" og "Natsværmer", et lille pitstop i de bossanovainspirerede sange som "Backwards" og helt til den sidste single "Altid Lys". Der er mindst én sang fra hvert af H.U.G. og Klichés 9 albums og mange flere fra de fleste. Derfor kan vi uden at ryste på hånden, kalde det for en G.R.E.A.T.E.S.T. L.I.V.E. Koncert.
 

Vis mere