Indiana Jones and the Dial of Destiny

Indiana Jones and the Dial of Destiny

Aldergrænse
Tilladt for børn over 11 år
Filmlængde
2 timer 34 min
Original titel
Indiana Jones and the Dial of Destiny
Premiere
Genre
Action
Adventure
Instruktør
James Mangold
Skuespillere
Harrison Ford
Mads Mikkelsen
Phoebe Waller-Bridge
Antonio Banderas
Toby Jones
Boyd Holbrook
Vis flere detaljer

Filmen 'Indiana Jones and the Dial of Destiny' er den 5. og sidste i rækken om den legendariske arkæolog, Indiana Jones. 

Action-eventyret følger den pensionerede Indy, der prøver at tilpasse sig til en ny hverdag i en verden, som tydeligvis er vokset fra ham. Men da hans guddatter pludselig opsøger ham, må pensionistlivet vente. En fjende fra fortiden er nemlig vendt tilbage i form af ny-nazisten og rumforskeren Jürgen Voller. Indiana Jones må nu teame op med sin guddatter i jagten på en historisk urskrive, der kan ændre historiens gang. 

Harrison Ford har igen fundet hat og pisk frem, noget han tog på for første gang i 1981 i 'Raiders of the Lost Ark' og senest i 'Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull' fra 2008. I rollen som nazi-skurken Jürgen Voller finder man danske Mads Mikkelsen. Voller er delvist inspireret af den virkelige nazist Wernher von Braun, som senere blev NASA-ingeniør.

'Indiana Jones and the Dial of Destiny' er instrueret af James Mangold, der tidligere har stået bag film som 'Lemans '66' og 'Logan'.

Vis mere