Hvor flodkrebsene synger

Hvor flodkrebsene synger

Se tider
Censur
Tilladt for børn over 11 år
Filmlængde
2 timer 5 min
Original titel
Where the Crawdads Sing
Premiere
Genre
Drama
Thriller
Instruktør
Olivia Newman
Skuespillere
Daisy Edgar-Jones
Garret Dillahunt
David Strathairn
Harris Dickinson
Vis flere detaljer

'Hvor flodkrebsene synger' handler om en ung kvinde Kya, der som 10-årig bliver forladt, og må klare sig selv i North Carolinas sumpede marskland. 

Som ung kan Kya hverken læse eller regne, men naturen, mågerne og marskens dyreliv bliver hendes lærebog. Kya bliver dømt af folk fra den nærliggende landsby og i årevis hjemsøgte rygter om "Marsh Girl" Barkley Cove og isolerede den skarpe og modstandsdygtige Kya fra hendes samfund.

Tiltrukket af to unge mænd fra byen åbner Kya sig for en ny og overraskende verden; men da en af dem bliver fundet død, bliver hun straks kastet af samfundet som hovedmistænkt. Efterhånden som sagen udfolder sig, bliver dommen om, hvad der faktisk skete, mere og mere uklar og truer med at afsløre de mange hemmeligheder, der lå i marsken.

Filmen er baseret på den populære bog af samme navn, skrevet af Delia Owens, og produceret af Reese Witherspoon og Lauren Neustadter. I hovedrollen som Kya ses det unge talent Daisy Edgar-Jones, kendt fra den populære serie 'Normal people'.

Vis mere
Showtimes for Hvor flodkrebsene synger
Planlæg dit biografbesøg her
Planlæg dit biografbesøg her
Ledige sæder 20-100% Ledige sæder 10-20% Ledige sæder 1-10% Udsolgt