Grandmother

Grandmother

Se tider
Censur
Tilladt for børn over 11 år
Filmlængde
1 time 34 min
Original titel
Juniper
Premiere
Genre
Drama
Instruktør
Matthew J. Saville
Skuespillere
Charlotte Rampling
Marton Csokas
Vis flere detaljer

Sams selvdestruktive opførsel har ført hans liv ind i en nedadgående spiral, som i sidste ende kan medføre døden. Til sidst bliver det så alvorligt at han smides ud af kostskolen for at vende hjem og det til noget af en overraskelse.

Hans bedstemor Ruth, som sidder i kørestol, er flyttet ind hos familien, og selv om det ikke er Sams ansvar alene at hjælpe til med bedstemorens pleje, involveres han mere end han har lyst til. Bl.a. skal han sørge for at underholde hende - og hente gin til hende. Langsomt opdager han, at der er mere ved hans bedstemor, end han ved første øjekast havde forestille sig f.eks. har hun arbejdet som krigsfotograf… Trods generationskløften bliver Ruths og Sams tid sammen en mulighed for dem begge at forstå sig selv på en ny måde og at favne det sværeste de hver især må kæmpe med for at komme videre.

Instruktør Matthew J. Saville har med ”Grandmother” skabt en sort komedie med Charlotte Rampling (Dune, Alt gik godt) i rollen som den livskraftige bedstemor Ruth, mens George Ferrier ses i rollen som den selvødelæggende Sam.

Vis mere
Showtimes for Grandmother
Planlæg dit biografbesøg her
Planlæg dit biografbesøg her
Ledige sæder 20-100% Ledige sæder 10-20% Ledige sæder 1-10% Udsolgt