Fantastiske skabninger 3: Dumbledores hemmeligheder

Fantastiske skabninger 3: Dumbledores hemmeligheder

Censur
Tilladt for børn over 11 år
Filmlængde
2 timer 23 min
Original titel
Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore
Premiere
Genre
Adventure
Familiefilm
Fantasy
Instruktør
David Yates
Skuespillere
Eddie Redmayne
Jude Law
Katherine Waterston
Mads Mikkelsen
Ezra Miller
Dan Fogler
Alison Sudol
Jessica Williams
Vis flere detaljer

Filmen 'Fantastiske skabninger: Dumbledores hemmeligheder' er den tredje film i den 5-films serie, som er baseret på J.K. Rowlings bog af samme navn. 

Efter hændelserne i den forrige film, hvor den magtfulde mørke troldmand Gellert Grindelwald fik adskillige magtfulde troldmænd og hekse til at slutte sig til sin mission, er han nu på vej til at få kontrol over den magiske verden. 

Professor Albus Dumbledore ved at han ikke er stærk nok, til at stoppe Grindelwald alene, så han lader magizoologen Newt Scamander lede et mærkværdigt hold bestående af troldmænd, hekse og en modig mugglebager på en farlig mission. På deres vej må de stå ansigt til ansigt med farlige skabninger, og må tage kampen op imod Grindelwalds voksende legion af følgere.   

Hele den magiske verdens fremtid er på spil, så hvor længe kan Dumbledore forblive på sidelinjen?

Filmen er efterfølgeren til 'Fantastiske skabninger: Dumbledores hemmeligheder' er efterfølgeren til 'Fantastiske skabninger... og hvor de findes' og 'Fantastiske skabninger: Grindelwalds forbrydelser'. Holdet fra de tidligere film er tilbage, og byder bl.a. på Jude Law, Eddie Redmayne og Ezra Miller. Den danske topskuespiller Mads Mikkelsen har overtaget rollen som Gellert Grindelwald efter Johnny Depp måtte trække sig. 

Vis mere