Evil dead rise

Evil Dead Rise

Aldergrænse
Tilladt for børn over 15 år
Filmlængde
1 time 36 min
Original titel
Evil Dead Rise
Premiere
Genre
Gyser
Instruktør
Lee Cronin
Skuespillere
Alyssa Sutherland
Lily Sullivan
Vis flere detaljer

'Evil Dead Rise' fortæller historien om de to søstre Beth og Ellie, der efter længere tids adskillelse endelig genforenes. Beth besøger Ellie, en enelig mor der opfostrer tre børn i en lille lejlighed i Los Angeles. Den gode stemning bliver dog hurtigt ødelagt, da de finder en mystisk bog i Beths kælder, og før de ved af de har de frigjort en ond, besidderisk dæmon. 

Beth bliver hurtigt besat af dæmonen, hvilket driver resten af familien ind i en blodig kamp for overlevelse, mens de nu må stå ansigt til ansigt med den mest uhyggelige version af familien. 

'Evil Dead Rise' er endnu et kapitel i den mareridtsagtige, dæmonbesatte 'Evil Dead'-franchise, der begyndte med Sam Raimis 'The Evil Dead' fra 1981, og siden er fortsat med 'Evil Dead II' og 'Army of Darkness'. 'Evil Dead'-rebootet fra 2013, bliver her ikke talt med. 

Filmen er instrueret af Lee Cronin, har udtalt at der til filmen er blevet brugt intet mindre end 6500 liter blod i filmen. Den danske lyddesigner Peter Albrechtsen har arbejdet på filmen, og leveret alle de uhyggelige lyde.

Vis mere