Esthers Orkester

Esthers Orkester

Censur
Tilladt for børn over 11 år
Filmlængde
1 time 32 min
Original titel
Esthers Orkester
Premiere
Genre
Dansk
Drama
Komedie
Instruktør
Alexander Bak Sagmo
Skuespillere
Annika Aakjær
Johannes Lilleøre
Ulf Pilgaard
Stina Ekblad
Peter Gantzler
Frederik Meldal Nørgaard
Vis flere detaljer

Filmen 'Esthers orkester' er et rørende komediedrama om et kærestepar, der viser deres samlivs op- og nedture fortalt gennem parrets første og sidste dag sammen.

Thomas har altid været lidt af en birolle i sit eget liv. Thomas' kone Esther har dirigeret familiens orkester, men da hverdagen bliver vendt på hovedet, tvinges han til at overtage dirigentstokken. Som familiefar og mand må Thomas nu holde fatningen, hente sine døtre og manøvrere rundt i, hvad der for alle andre bare er en helt almindelig, travl hverdag. I bakspejlet gennemlever Thomas dagen, hvor han møder Esther for første gang. To skæbnesvangre døgn flettes sammen: Begge uperfekte, uforudsigelige og smukke på deres helt egen måde. Thomas konfronteres i disse to døgn med tiden, kærligheden og døden – tre ting, som ikke kan afværges

Filmen er instrueret af Alexander Bak Sagmo, som med 'Esthers Orkester' har skabt en dramatisk film med en klar humoristisk vinkel, der skildrer det tragikomiske i livet. I titelrollen som Esther ses sangskriver og skuespiller Annika Aakjær, der har Johannes Lilleøre ved sin side i rollen som Esthers mand, Thomas.

Vis mere