Dét der ikke slår dig ihjel
Dét der ikke slår dig ihjel

Dét der ikke slår dig ihjel

Du har valgt Storkøbenhavn

Se tider
Aldergrænse
Afventer censur
Filmlængde
2 timer 30 min
Original titel
Dét der ikke slår dig ihjel
Premiere
Genre
Foredrag
Vis flere detaljer

Fireside Talks giver dig nu chancen for at komme tæt på Danmarks mest fascinerende og indflydelsesrige personligheder. I en uformel og hyggelig setting sænker gæsterne paraderne og deler deres personlige anekdoter, mens de nyder en drink foran pejsen

Gør dét der ikke slår dig ihjel dig stærkere? 

Egentlig kan hverken Svend Brinkmann eller Daniel Rye lide klichéen om, at det der ikke slår dig ihjel, gør dig stærkere. Men derfor kan man jo godt diskutere om den overhovedet passer. 

Efter 13 måneder som gidsel hos Islamisk Stat, findes der meget få personer, der har været under så ekstremt pres som fotografen Daniel Rye har. Faktisk er Rye’s historie så grum, at psykolog Svend Brinkmann er helt i tvivl om, hvorvidt et helt almindeligt menneske kan få noget ud af den. 

I denne Fireside Talk vil Svend Brinkmann og Daniel Rye blandt andet diskutere det upopulære begreb “mental robusthed”, og tale om hvorvidt galgenhumor er en nyttig forsvarsmekanisme i svære situationer. Og hvad med Gud - hjælper det at vende sig mod de højere magter, når livet gør ondt?

 Journalist Kristoffer Eriksen stiller spørgsmålene og modererer denne Fireside Talk, hvor teori og praktisk erfaring mødes.

NB: Det er ikke muligt at benytte UNLIMITED-abonnement.

Vis mere
Showtimes for Dét der ikke slår dig ihjel
Planlæg dit biografbesøg i Storkøbenhavn
Planlæg dit biografbesøg i Storkøbenhavn
Ledige sæder 20-100% Ledige sæder 10-20% Ledige sæder 1-10% Udsolgt