Velkommen til

SkoleBio

Indrag film i skolen, klubben eller SFO'en!

En biograffilm er oplagt at inddrage i undervisning i skoler og gymnasier – eller som fritidsaktiviteter i klub og SFO. Benyt Nordisk Film Biografers gode tilbud for skoler og institutioner: 75 kr. pr. billet (også for læreren). Vær dog opmærksom på, at billetprisen stiger, såfremt filmen vises i 3D, har forlænget spilletid eller forhøjede priser, og at vi kun kan tilbyde denne pris, hvis I er minimum 15 personer. Dette skoletilbud gælder ikke skolernes ferier (vinterferien, påskeferien, sommerferien, efterårsferien og juleferien).

Rigtig mange film er velegnede til undervisningsbrug, og filmisk fremstilling er en stærk måde at gøre fortællinger, temaer og sprog levende for skolens elever. Udover at film naturligvis kan benyttes som materiale til skolernes medieundervisning, så er der i fag som Dansk, Samfundsfag, Historie og sprogfag rig mulighed for at få belyst problematikker, historier og temaer via film.
I Nordisk Film Biografer har du mulighed for at booke visninger, særskilt for skoler og institutioner, i løbet af dagtimerne. Skolebilletter gælder til forestillinger mandag til fredag inden kl. 16.30. 

For at arrangere skoleforestilling: Kontakt din lokale Nordisk Film Biograf eller ring til vores Servicecenter på tlf. 70 13 12 11 for at blive henvist til din nærmeste Nordisk Film Biograf.

En god pris: Nordisk Film Biografer tilbyder skoleforestillinger til kun 75 kr. pr. billet til alle skoler, institutioner og SFO'er, der betaler for at se en film i hverdage i vores biografer inden kl. 16.30.

Vi glæder os til at se jer i Nordisk Film Biografer!