Den hundredårige

Censur
Tilladt for børn over 11 år
Filmlængde
1 time 50 min
Original titel
Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann
Premiere
Genre
Drama
Komedie
Instruktør
Felix Herngren
Skuespillere
Robert Gustafsson
Iwar Wiklander
David Wiberg
Alan Ford
Vis flere detaljer

Mandag d. 25. november kan du komme til Brød, Bog & Bio i Nordisk Film Biografer Næstved denne gang med filmen 'Den hundredårige der kravlede ud af vinduet og forsvandt'. 

Vi mødes i loungen kl. 17.15 til kaffe/te og lidt sødt, hvor der vil være oplæg omkring forfatteren og selve bogen inden filmstart kl. 17.45.

Efter filmen går vi tilbage i loungen og spiser en let anretning og drøfter filmen vs. bogen. Forventet slut-tidspunkt er kl. 20.30-21.00.

Billetter koster 200 kr. pr. stk. Der gives ikke 10 kr. rabat til BIOPLUS-medlemmer ved køb af billet til denne særvisning.

________________________________________________________________________

Filmen 'Den hundredårige' begynder den dag Allan Karlsson fylder hundrede år. Egentlig er der lagt op til lavmælt fejring af ham på plejehjemmet, men Allan har fået nok. Han flygter derfor og falder ved et tilfælde over en kuffert fuld af narkopenge. Derfra er Allan en jaget mand.

Med både gangstere, politiet og sin egen familie i hælene går det over stok og sten. På sin vej stifter han mange nye bekendtskaber, der får ham til at reflektere over sit lange liv. Allan Karlsson er nemlig ingen hr. Hvem-som-helst. Han har gennem sit liv mødt flere kendte personer end de fleste, og han har været til stede ved flere historiske begivenheder end nogen anden.

Svenske Jonas Jonassons roman 'Den hundredårige der kravlede ud af vinduet og forsvandt' var populær læsning for et par år tilbage, og mange har med spænding set frem til filmatiseringen.

Vis mere