Copshop

Copshop

Se tider
Censur
Afventer censur
Filmlængde
2 timer
Original titel
Copshop
Premiere
Genre
Action
Thriller
Instruktør
Joe Carnahan
Skuespillere
Gerard Butler
Frank Grillo
Vis flere detaljer

Action-thrilleren 'Copshop' foregår på en politistation i en lille by, som bliver den umage slagmark mellem en professional lejemorder, en kvindelige betjent og en storsnydende svindler.

Svinderen Teddy Murretto (Frank Grillo) er på flugt fra den koldblodige lejemorder Bob Viddick (Gerard Butler). Under sin flugt udtænker Teddy en desperat plan for at kunne slippe væk fra Viddick. Han vil overfalde en betjent (Alexis Louder), så han kan blive sat i detentionen i en lille by, men tremmerne kan ikke holde lejemorderen ude. Og da en konkurrerende snigmorder dukker op på den lille politistation, udløses et kaos, og alle er pludselig fanget midt i et dødeligt trekantsdrama.

'Copshop' har Gerard Butler i en af de bærende roller. Ham vil man bl.a. kende fra andre actionfilm som 'Olympus Has Fallen', 'London Has Fallen' og 'Angel Has Fallen', videre til 'Geostorm' og '300'. Filmens instruktør og medforfatter, Joe Carnahan, har tidligere leveret action med film som 'The A-Team', 'The Grey' og 'Smokin' Aces'.

Vis mere
Showtimes for Copshop
Planlæg dit biografbesøg her
Planlæg dit biografbesøg her
Ledige sæder 20-100% Ledige sæder 10-20% Ledige sæder 1-10% Udsolgt