CODA

CODA

Se tider
Censur
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmlængde
1 time 51 min
Original titel
CODA
Premiere
Genre
Drama
Instruktør
Sian Heder
Skuespillere
Emilia Jones
Amy Forsyth
Ferdia Walsh-Peelo
Vis flere detaljer

Filmen 'CODA' handler om den unge teenagepige Ruby, som er den eneste i hendes familie med hørelse. Familien ejer en fiskeforretning, hvortil Ruby hjælper sine døve forældre og bror med at få det til at køre rundt.

På sit gymnasium tilmelder Ruby sig korholdet, hvori hun opdager sine evner og passion indenfor musik og sang. Da familiens fiskeforretning er truet med at lukke ned, er Ruby splittet mellem at skulle forfølge sin kærlighed til musik og hendes frygt for efterlade sin familie.

Filmens titel 'CODA' er en forkortelse og betegnelse for børn, hvis forældre er døve og er en genindspilning af den franske film 'Familien Bélier' fra 2014. Emilia Jones spiller hovedrollen som teenagepigen Ruby, der er kendt for sin tidligere roller i tv-serier som 'Doctor Who' og 'Locke Key'. I rollen som hendes forældre er Troy Kotsur og Marlee Matlin. Matlin er selv døv og den eneste døveskuespiller til at have vundet en Oscar i sin rolle i 'Children of a Lesser God'. Instruktør og forfatter er Sian Heder, der tidligere har skrevet den populære amerikanske tv-serie, 'Orange is the New Black'.

Vis mere
Showtimes for CODA
Planlæg dit biografbesøg her
Planlæg dit biografbesøg her
Ledige sæder 20-100% Ledige sæder 10-20% Ledige sæder 1-10% Udsolgt