Bad Guys - De er super barske

Bad Guys - De er super barske

Filmlængde
1 time 40 min
Original titel
The Bad Guys
Premiere
Genre
Action
Animation
Familiefilm
Komedie
Instruktør
Pierre Perifel
Skuespillere
Lars Ranthe
Pilou Asbæk
Barbara Moleko
Alexandre Willaume
Simon Stenspil
Sam Rockwell
Awkwafina
Anthony Ramos
Craig Robinson
Vis flere detaljer

Animationsfilmen 'Bad Guys - de er super barske' handler om Hr. Ulv, Don Piranha, Mister Haj, Tarantula og Sir Slange, som sammen udgør den berygtede bande Bad Guys, og som er den bande, der med deres ufatteligt antal af røverier, har været verdens mest eftersøgte skurke.

Da de bliver fanget af politiet og endelig bliver sat bag træmmer, forhandler Hr. Ulv sig frem til en aftale. Bandens super barske medlemmer skal fremover kun gøre gode gerninger...Spørgsmålet er så bare, om de kan holde ord?

Med hjælp fra deres mentor Professor Marmalade begiver banden sig igen ud i verden, og henad vejen opdager Hr. Ulv, at det at gøre godt, kan give ham, hvad han i al hemmelighed altid har drømt om: accept fra omverdenen! Så da en ny skurk truer byen, må Hr. Ulv gøre alt, hvad han kan for at overtale sine venner til også at arbejde i en god sags tjeneste.  

"Bad Guys - de er super barske" er baseret på den australske forfatter Aaron Blabey børne- og ungdomsserie "The Bad Guys". Instruktøren har tidligere været med på produktionen bag 'De eventyrlige vogtere' og 'Kung Fu Panda 2'.

Vis mere