Nordisk Film Biografer

Annabelle Comes Home

Premieredato
Torsdag, 27 JUNI, 2019
0 stemmer
0
1530 stemmer
4.504002

'Annabelle 3: Annabelle Comes Home' er et gensyn med familien Warren og den dæmoniske dukke. Gyseren bliver den 7. film i 'The Conjuring' universet, der startede tilbage i 2013.

Ed og Lorraine Warren formåede at besejre Annabelle, og nu er dukken sat i en montre, der aldrig må åbnes. Ånden kan ikke udryddes, men den kan i det mindste holdes fanget.

Nysgerrighed har dog nemt ved at tage overhånd, og en gæst ender med at udforske det forbudte rum, hvor Annabelle er fanget. Et væld af dæmoniske ånder slippes fri, tiltrukket af den mystiske dukke, og et nyt mareridt begynder.

Vera Farmiga og Patrick Wilson, der også har medvirket i de tidligere film, er tilbage som henholdsvis Lorraine og Ed Warren. Mckenna Grace overtager rollen som deres datter, Judy Warren, der tidligere blev spillet af Sterling Jerins.

Gary Dauberman er instruktøren bag 'Annabelle 3: Annabelle Comes Home'. Han har skrevet manuskript til flere film i 'The Conjuring' universet, og har bl.a. også været forfatter til 'IT' fra 2017 og dens kommende efterfølger 'IT: Chapter Two'!

Genre: 
Gyser
Varighed ekskl. reklamer og trailers: 
1 time 46 minutter
Originaltitel: 
Annabelle Comes Home
Instruktør: 
Gary Dauberman
Censur: 
Tilladt for børn over 15 år
Skuespillere: 
Patrick Wilson
Vera Farmiga
Mckenna Grace
Madison Iseman
Katie Sarife
Annabelle
Michael Cimino
Filmen har i øjeblikket ikke nogen spilletider.
Tilbage