andrerieu
andrerieu

André Rieu's 2022 Summer Concert

Se tider
Filmlængde
3 timer
Original titel
André Rieu's 2022 Summer Concert
Premiere
Genre
koncert
Vis flere detaljer

DET STØRSTE MUSIKSHOW PÅ DET STORE LÆRRED ER TILBAGE! Ventetiden er forbi! Maestro André Rieu indtager efter to lange år atter scenen i hjembyen Maastricht!

Vi er stolte over at kunne præsentere Andrés spritnye sommerkoncert Happy Days are Here Again! Koncerten blænder op for et festligt og skønt sommerarrangement på den berømte Vrijthof-plads med populære feelgood-klassikere, kendte teater- og musicalmelodier og sidst men ikke mindst en lang række sprudlende valse.

Sammen med det fantastiske Johann Strauss Orchestra og særlige gæster sørger André for en romantisk og livsbekræftende partystemning i din lokale biograf! Det siges, at ´adskillelse gør længslen større´ og Andrés første sommerkoncert i to år vil ganske givet blive en magisk og glædelig begivenhed. Vi er lykkelige for at kunne invitere dig og dine kære i biografen, så I kan nyde Andrés uforglemmelige koncert fra hjembyen Maastricht – lad os synge, danse, le og fælde et par glædestårer sammen for … Happy Days are Here Again! Følg os og nyd livet!

Vis mere
Showtimes for André Rieu's 2022 Summer Concert
Planlæg dit biografbesøg her
Planlæg dit biografbesøg her
Ledige sæder 20-100% Ledige sæder 10-20% Ledige sæder 1-10% Udsolgt