Ambulance

Ambulance

Censur
Tilladt for børn over 15 år
Filmlængde
2 timer 16 min
Original titel
Ambulance
Premiere
Genre
Action
Thriller
Instruktør
Michael Bay
Skuespillere
Jake Gyllenhaal
Yahya Abdul-Mateen II
Eiza González
Garret Dillahunt
Keir O'Donnell
Vis flere detaljer

Action-thrilleren 'Ambulance' handler om to brødre, der med et røveri forsøger at anskaffe penge til at redde den ene brors hustru. 

Veteranen Will søger desperat penge til konens lægeregninger, og i sin desperation går han til sin adoptivbror Danny for hjælp. Danny er en karismatisk karrierekriminel og foreslår i stedet at de begår et stort røveri, for at få fingrene i 32 millioner dollars. Med sin kones overlevelse på spil, kan Will ikke sige nej. 

Men da deres flugt går galt, kaprer de desperate brødre en ambulance, men i ambulancen er en hårdt såret politimand og en ambulancebehandler. I en højhastigheds-forfølgelse, der aldrig stopper, må Will og Danny forsøge at redde sig selv, og holde deres gidsler i live. Som situation eskalerer, rippes der op i gamle sår i forholdet mellem de to brødre, mens de forsøger at komme levende ud af den kaotiske situation.

Filmen er baseret på den danske film 'Ambulancen' fra 2005 der har Thomas Bo Larsen og Paw Henriksen i hovedrollerne. I det amerikanske remake indtages hovedrollerne af Jake Gyllenhaal og Yahya Abdul-Mateen II. 'Ambulance' er instrueret af Michael Bay, der også står bag actionhit som 'Transformers'-filmene, 'Pearl Harbor' og 'Armageddon'. Så der kan forventes nogle store eksplosioner.  

Vis mere