Oscar 2016

And the Oscar goes to...
Så er det ved at være den tid på året, hvor filmfans begynder at få sommerfugle i maven af bar spænding - Oscar er på vej! Og traditionen tro byder vi på Oscar-nat med rød løber, konkurrencer, kaffe og ren og skær filmhygge natten lang.
Se listen over de nominerede

Kom klar til den røde løber!
Selv om det hele finder sted i Los Angeles, skal det ikke stoppe os i at indføre lidt gallastemning i kolde Danmark. Derfor opfordrer vi på det kraftigste til at trække i gallaskruddet, så vi kan få gang i Oscar-stemningen. Vi skulle jo nødig skuffe Chris Rock.

Vind årskort til biografen!
Som en ekstra præmie til aftenens konkurrencer trækker vi før filmen lod om intet mindre end et årskort, som giver dig selv plus én ledsager gratis adgang til alle Nordisk Film Biografer - resten af 2016! Ikke dårligt, vel?

Program:
Kl. 21.45: Den røde løber rulles ud, og vi serverer et glas bobler i foyeren.

Kl. 22.30: Vi byder velkommen i salen, hvor vi trækker lod om et årskort og fede filmpræmier samt viser 'Carol' - et blændende romantisk drama med Cate Blanchett, som er nomineret til hele 6 Oscars, blandt andet 'bedste skuespillerinde': Se trailer til 'Carol'

Kl. ca. 00.40: Vi stiller direkte om til TV2's optakt, hvor værterne vil guide os gennem den røde løber og efterfølgende The Academy Awards 2016. Hele natten igennem vil der selvfølgelig være the/kaffe ad libitum.

Kl. 06.00: Vi siger farvel og tak for en god nat med en lækker croissant og en kop kaffe/te!

Arrangement og billetter
Oscar 2016 finder sted søndag d. 28. februar (natten til mandag d. 29/2) fra kl. 21.45 i Nordisk Film Biografer Imperial, Palads og Dagmar samt i Nordisk Film Biografer Odense, Aalborg, Næstved, Esbjerg og Aarhus. Billetter til forpremiere og Oscar-show koster kun 120 kr. stk. for medlemmer af Nordisk Film Biografer (normalpris 150 kr.) og kan købes online via linket nedenfor. Vær opmærksom på at vi i flere af biograferne har vi valgt at vise Oscar 2016 i flere sale!

Rabatten kan kun opnåes ved køb af billetten i billetsalget i din biograf - ikke ved onlinekøb.
OBS: Billetter til Oscar 2016 kan ikke refunderes.
Arrangementet præsenteres i samarbejde med TV 2.