Katowice Major: Grand Finals

Det bedste Counter-Strike er tilbage, hvor det hører til: I biografen! Vi sørger for konkurrencer, giveaways, lækkert lærred og bløde sæder, og du sørger for at tage dine venner under armen og bringe stemning og hype i salen. Deal?

EsportBio hos Nordisk Film Biografer er for dig, der ikke vil nøjes med at se finalen fra verdens største CS:GO-turnering hjemmefra på monitoren. I biografsalen samler vi både casual og hardcore fans til en fest, hvor der er plads til at råbe højt, når der clutches og aces, og hvor alle er kommet for at opleve de største øjeblikke sammen, fordi vi elsker spillet, dramaet og stemningen.

I pauserne er du ikke overladt til at trille tommelfingre og spise rester fra slikskålen i køkkenet derhjemme, mens du venter på næste kamp. eOdsset sørger nemlig for fede konkurrencer, og vi giver gratis loot og snacks ud i samarbejde med Coca-Cola og McDonald’s.

Vi ved endnu ikke, hvem der spiller i finalen, om Astralis-æraen fortsætter, eller om en ny mester skal kåres i Katowice. Men vi ved, at det bliver vildt, og vi glæder os til at se dig!

Program
18:30: Dørene til biografsalen åbner
18:40: Velkomst og preshow
19:00: Kampstart (Bedst-af-tre)
23:00: Forventet seneste sluttidspunkt (OBS: Vil variere efter kamplængde)

Vi opdaterer løbende om nyheder og ændringer i eventet på Facebook. 

For København kan du følge med her.

For resterende biografer kan du følge med her.