Nordisk Film Biografer

Fortnite i biografen: World Cup Finals 2019

For første gang nogensinde kan du se Fortnite i biografen, når vi inviterer til fest for hele familien i København, Århus, Odense og Aalborg.

Der vil være sjove aktiviteter, konkurrencer, goodiebags og ikke mindst verdensmesterskaberne i Fortnite på det store lærred.

Er du fan af Fortnite, så er det i biografen, du skal være d. 28. juli! De bedste spillere i både singles og duos skal kåres på et gigantisk stadion i New York, hvor mere end 200 millioner danske kroner er på spil. Det er første gang, at World Cup afholdes i Fortnite, og det skal selvfølgelig fejres i biografen. Her kan du sammen med andre Fortnite-fans opleve ægte stadionstemning på det store lærred, hvor lyd og billede er helt i top. Det er næsten som at være der selv, når I hepper og hujer fra de bløde biografsæder.

Vi viser hele den store finaledag, og der er plads til fans i alle aldre. Sammen skal vi se verdens bedste spillere, og vores værter på scenen sørger for god stemning og at alle bliver guidet godt igennem dagen.

Der vil være goodiebags til alle fra Fortnite X NERF. Inden finalen starter, kan du også prøve de nyeste blasters fra NERF, som du har mulighed for at vinde med hjem. Og der er GRATIS snacks til alle fra Doritos!

Tag dine bedste Fortnite-venner under armen og få en fantastisk dag i biografen!

Vi glæder os til at se dig! Tilmeld dig vores begivenhed på Facebook og hold dig opdateret med dagens program.

NB: På baggrund af opdateringer i tidsplanen fra Fortnite (Epic Games) er der lidt ændring i programmet nedenfor.

Program:

16:00: Sjove aktiviteter og konkurrencer fra NERF

17:00: Dørene til biografsalen åbner

18:30: Kampstart 

01:00: Forventet seneste afslutning

Vær opmærksom på: Under eventet kan man gå til og fra salen. Eventet varer potentielt til klokken 01:00 (afhængig af kampenes længde, som vi først kender på dagen). Er du medfølgende forældre, kan du eventuelt fordrive tiden med en af vores mange gode film i biografen.

Pris: 
150 kr.
Køb Køb
Tilbage