Nordisk Film Biografer

Privatlivs- og Cookiepolitik

PRIVATLIVSPOLITIK

1. Introduktion

1.1 Nordisk Film Biografer (”nfbio”) behandler personoplysninger om dig, og derfor får du nedenstående oplysninger (Privacy Notice).

2. Dataansvarlig

2.1 Nordisk Film Biografer, Mosedalsvej 14, 2500 Valby, CVR-nr. 28 34 49 10, er den dataansvarlige. Det betyder, at vi er ansvarlige for behandlingen af dine personoplysninger.

3. Kategorier af personoplysninger

3.1 Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger om dig:

(a) navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse

(b) IP-adresser.

(c) personoplysninger som du selv giver os, eksempelvis i forbindelse med supporthenvendelser og kundeservice

(d) oplysninger om dine personlige præferencer, eksempelvis filmgenre og  foretrukne biografer

(e) økonomi- og betalingsoplysninger

(f) svar i forbindelse med bruger- og tilfredshedsundersøgelser

(g) vi monitorerer adfærdsmønstre på sitet, for at kunne levere en bedre service og et optimeret website

3. Formål med og grundlag for indsamling af personoplysninger

3.1 Vi vil sikre, at dine personoplysninger alene indsamles og behandles i overensstemmelse med et eller flere af følgende formål:

(a) at levere produkter og tjenesteydelser, som du har bestilt;

(b) at besvare eventuelle spørgsmål eller indsigelser du måtte have;

(c) for at underrette dig om ændringer i vores ydelser;

(d) for at du kan deltage i konkurrencer eller kampagner;

(e) hvis du har samtykket til at modtage direkte markedsføring, for at gennemføre den direkte markedsføring til dig i overensstemmelse med dit samtykke

(f) for at give dig oplysninger om de produkter og tjenesteydelser, tilsvarende produkter og tjenesteydelser, du tidligere har købt hos os, eller som du har rettet forespørgsel om;

(g) hvis du har oprettet et medlemskab i nfbio, for at forstå dine præferencer og gøre nfbio i stand til at personalisere vores markedsføring, og derved markedsføre mere relevante varer og tjenesteydelser til dig på baggrund af de oplysninger som du selv frivilligt angiver. Logikken bag den automatiske behandling er, at vi måler på din favoritbiograf og sete film og tilpasser og målretter vores markedsføring i overensstemmelse hermed.

(h) for at forbedre vores hjemmeside, produkter og tjenesteydelser. Til dette benytter vi bl.a. Hotjar. Se punkt 7.1.

(i)  for at forbedre sikkerheden og forhindre bedrageri og misbrug;

(j)  for at opbevare personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at overholde bogføringsloven og andre retlige forpligtelser som nfbio.dk måtte have.

3.2. Vores grundlag for behandling er følgende:

(a) Behandlingen er nødvendig af hensyn til opfyldelse af en kontrakt, som du er part i forbindelse med formålene angivet i punkt 3.1. a-c.

(b) Behandlingen foretages på baggrund af dit samtykke i forbindelse med formålene angivet i punkt 3.1 d-g. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

(c) Behandlingen er nødvendig for, at nfbio.dk kan forfølge sine legitime interesser, navnlig for at forbedre brugeroplevelsen og sikkerheden samt forhindre bedrageri og misbrug i forbindelse med formålene angivet i punkt 3.1 h-i.

(d) Behandlingen er nødvendig for at overholde en retlig forpligtelse, som påhviler nfbio.dk i forbindelse med formålene angivet i punkt 3.1 j.

3.3. Vi opbevarer dine personoplysninger på følgende grundlag:

(a) Hvor behandlingen er nødvendig af hensyn til opfyldelse af en kontrakt, opbevarer vi dine personoplysninger indtil kontraktforholdet er afsluttet.

(b) Hvor behandlingen foretages på baggrund af dit samtykke, opbevarer nfbio.dk dine personoplysninger indtil du trækker dit samtykke tilbage.

(c) Hvor behandlingen er nødvendig for, at nfbio kan forfølge sine legitime interesser, opbevarer nfbio.dk dine personoplysninger, så længe vi har et sagligt formål med opbevaringen og ikke i længere tid end 2 år fra du har afmeldt din profi.

(d) Hvor behandlingen er nødvendig for at overholde en retlig forpligtelse, som påhviler nfbio, opbevarer vi dine personoplysninger i henhold til navnlig bogføringsloven, hvilket er 5 år fra købstidspunktet.

4. Dine rettigheder

4.1 Hvis du har spørgsmål vedrørende vores behandling af dine personoplysninger, kan du rette henvendelse til os via kontaktoplysningerne beskrevet i punkt 6 nedenfor.

4.2 Du kan til enhver tid få indsigt i dine personoplysninger, anmode os om at få urigtige personoplysninger berigtiget, slettet eller ændret ved at rette henvendelse til os via kontaktoplysningerne beskrevet i punkt 6 nedenfor. Du kan også anmode os om, at behandlingen begrænses, dataportabilitet eller gøre indsigelser mod vores behandling af dine personoplysninger.

4.3 Såfremt du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du rette henvendelse til Datatilsynet.

4.4 Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod behandling af de personoplysninger, som vi bruger til at foretage direkte markedsføring.

5. Overførsel af personoplysninger

5.1 Overførsel af dine personoplysninger til datterselskaber samt til professionelle rådgivere kan ske i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning.

5.2 Vi forbeholder os ret til at anvende eller videregive personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at overholde gældende lovgivning, foretage undersøgelser i forbindelser med klager, besvare dine anmodninger eller i efterforskningsøjemed.

5.3 Vi overfører dine personoplysninger til databehandlere i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning, herunder indgåelse af databehandleraftaler med vores databehandler med henblik på at sikre, at personoplysninger alene bliver behandlet til de angivne formål og sikre passende sikkerhedsforanstaltninger.

5.5 Personoplysninger, vi har indsamlet fra dig, kan blive overført til lande uden for EU/EØS (“EØS”). Hvis vi overfører dine personoplysninger uden for EØS, vil vi sikre, at overførslen enten sker til lande, som EU Kommissionen har fastslået har et tilstrækkeligt sikkerhedsniveau, eller at overførslen er baseret på EU Kommissionens standardbestemmelser. Du kan til enhver tid henvende dig ved brug af kontaktoplysningerne i punkt 6 for at få kopi af overførselsgrundlaget.

6. Kontaktoplysninger

6.1 Såfremt du ønsker at søge indsigt i dine personlige oplysninger eller ønsker at få data slettet, kan du kontakte vores privatlivs Service portal hos Egmont.
Har du andre spørgsmål eller bemærkninger, kan du rette henvendelse til vores Service center eller på telefon 70 13 12 11.

7. Yderligere forhold

7.1 Hotjar (Hotjar.com)

 Vi benytter Hotjar for bedre at kunne forstå vores brugeres behov og for at optimere vores service. Hotjar er en teknologi der hjælper os med bedre at forstå vores brugeres oplevelse (eks. hvor lang tid de bruger på hvilke sider, hvilke links de klikker på, hvad de gør eller hvad de ikke kan lide m.m.) og det gør os i stand til at bygge og vedligeholde vores service ud fra vores brugeres feedback. Hotjar bruger cookies og andre teknologier til at samle data om vores brugeres opførsel og deres enheder (i særdeleshed enhedens IP adresse (Der opsamles og lagres i anonymiseret form), enhedens skærmopløsning, enhedens type, browser information, geografisk placering (kun på lande), foretrukkent sprog som benyttes til at vise websitet). Hotjar opbevarer denne information i en pseudonymiseret bruger-profil. Hverken Hotjar eller nfbio.dk vil nogensinde bruge denne information til at identificere individuelle brugere eller til at matche med yderligere data for en specifik bruger. Yderligere information kan findes i Hotjars privatlivspolitik via dette link

 

COOKIEPOLITIK

Baggrund og formål

Nordisk Film Biografer A/S benytter cookies på vores websites for at forbedre funktionaliteten og forbedre brugeroplevelsen. Ved besøg på vores website indsamles der således oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre indhold, sikre at du får vist den mest relevante information, samt at events og arrangementer passer bedst muligt til dig. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger om dig via vores cookies, kan du deaktivere disse, hvilket bliver beskrevet nedenfor.

Nærværende cookiepolitik finder anvendelse, når vi benytter cookies til at indhente data (fx personoplysninger) fra en enhed (fx computer, tablet eller mobiltelefon), der tilgår eller benytter vores services.  

For at sikre overholdelse af relevant lovgivning og ændringer i vores faktiske forhold, opdateres nærværende cookiepolitk løbende og minimum en gang om året.

Ejer og kontaktinformation

Dette website er leveret af:
Nordisk Film Biografer A/S

CVR-nr. 28344910
Mosedalvej 14
2500 Valby

Telefonnummer: 70131211

E-mail: support@nfbio.dk

Hvad er cookies?

Cookies er små tekstfiler, der gemmes på din enhed, når du er på internettet, herunder på vores websites. Overordnet bruges vores cookies til at personalisere vores websites, udarbejde statistik om brugernes adfærd, målrette markedsføring, udvikle mere brugervenlige tjenester, etc. Nogle cookies – såkaldte ”session cookies” – gemmes alene på din enhed sålænge din browser er åben (fx Internet Explorer, Google Chrome, Morzilla Firefox, Safari, etc.). Andre cookies – såkaldte ”persistent cookies” – gemmes i længere perioder på din enhed. Når du vender tilbage til vores websites vil den pågældende cookie automatisk blive fornyet, hvis du har accepteret betingelserne.

For flere oplysninger, se venligst følgende link: http://www.aboutcookies.org. Der henvises i øvrigt til oversigt over de enkelte cookies nedenfor.

Hvilke oplysninger behandler vi?

Ved besøg på vores websites indsamler og behandler vi typisk følgende typer af oplysninger: [Tekniske oplysninger om din computer, tablet og/eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt dine interesser ved de sider du har besøgt]. [I forbindelse med oprettelse af login eller ved køb, og hvis du selv giver eksplicit samtykke og selv indtaster informationerne behandler vi derudover: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger.

Som led i vores behandling af dine oplysninger ved brug af vores websites, har vi opsat nødvendige tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

For yderligere information om vores behandling af dine personoplysninger henvises du til vores privatlivspolitik ovenfor.

Tredjeparts cookies

I visse tilfælde benytter vi ligeledes cookies, der stammer fra tredjeparter. Sådanne tredjeparts cookies er som udgangspunkt cookies, der udfører almindelige funktioner, analyser, indlagte kommentarfelter, etc. Formålet med sådannne placering af tredjeparts cookies er generelt at markedsføre Nordisk Film Biografer og vores samarbejdspartnere. Se i øvrigt en oversigt over aktuelle samarbejdspartnere her. Vi implementerer også visse cookies for at følge brugen af sitet med hensigt om at forbedre brugeroplevelsen når gæster søger efter viden om film, billetter eller biografer.

Vi samarbejder med fx, mediebureauer, film-distributører og forretningspartnere, der hjælper os med at afvikle konkurrencer, etc., som benytter cookies fra vores websites. Vi benytter os ligeledes af cookies fra en række sociale medier (eks. Facebook og Google) der i nogle tilfælde kan anvende data til egne formål, der er ude af Nordisk Film Biografer A/S kontrol. Det være sig profilering eller samkørsel af information, der i nogle henseender bruges til målrettede budskaber inklusiv markedsføring o.lign. 
Vi henvises i øvrigt til oversigt over de enkelte cookies nedenfor.

Deaktivering af cookies

Proceduren for sletning eller deaktivering af cookies er forskelling afhængig af hvilken enhed og browser du benytter.  Du kan nemt ændre på indstillingerne i din browser og i den forbindelse aktivere eller deaktivere cookies. Se eventuelt venligst ”Hjælp-funktionen” i din browser ved behov.

Hvis man benytter en PC, kan man slette cookies ved at benytte genvejen CTRL+SHIFT+Delete. Desuden kan nedenstående links benyttes, til vejledning om sletning af cookies i den relevante internet browser:

Lovgivning

Alle danske websites er forpligtet til at informere brugeren,  såfremt brugen af websites medfører, at der placeres cookies på brugerens enhed. Lovgiving og vejledning kan findes her:

Oversigt over cookies

Mange cookies bruges til at forbedre brugervenligheden eller funktionaliteten på websites. Derfor kan deaktiveringen af cookies forhindre dig i at bruge bestemte dele af vores websites. Nedenfor har vi beskrevet hvordan og hvorfor vi benytter de anvendte cookies. 

Formål

Navn på cookie

Leverandør

Hvad sker der, hvis jeg ikke aktiverer dem?

Opbevaringsperiode

Strengt nødvendige cookies

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Registrerer om brugeren har javascript aktiveret

has_js

 

Nfbio.dk

Disse cookies kan ikke deaktiveres.

 

Session

Bruges til at aktivere scripts på nfbio.dk ifb. tracking og overordnet brug af sitet

_dc_gtm

Nfbio.dk

Session

Bevarer brugertilstand på tværs af sideforespørgsler og sikrer stabile at brugeroplevelsen på sitet forblive stabil. Derudover servermonitorering

JSESSIONID

Nr-data.net

Session

Funkitionelle cookies

 

Alle Zendesk-relaterede cookies er påkrævede for at kunne supportere vores gæsters spørgsmål og henvendelser.

Disse cookies gør det muligt for gæsten at kontakte Service Center og gør samtidig Service Centeret i stand til slå tidligere historik med kunden op

 

_zlcstore

 

 

Zendesk.com

Nogle eller alle af disse tjenester fungerer muligvis ikke korrekt.

Session

_zlcmid

Zendesk.com

Session

Gør det muligt for gæsten at kontakte vort Service Center direkte gennem chat

_cfduid

Zopim.com

1 år

Bruges til at skabe konkurrencer og engagerende indhold på sitet mhp. At hverve nye medlemmer.

Campaigns

App.leadfamly.dk

1 måned

Storage_db

App.leadfamly.dk

1 måned

Support_cookies

App.leadfamly.dk

1 dag

At dele indhold med dine venner og netværk via en række tjenester fra sociale medier vi har tilføjet vores website. Det hjælper desuden til at simplificere processen for at følge/like/dele vores indhold på nfbio.dk

 

_pxcel_temp

t.sharethis.com

Du kan muligvis ikke bruge eller se disse delingsværktøjer og følge/like vores sider ved at bruge  værktøjer på sociale medier.

1 dag

Targeting- og markedsføringscookies

 

Denne cookie indsamler data for at vise dig målrettede reklamer. Den tillader også, at begrænse antallet af meddelelser du vil blive vist. Disse cookies tillader også at måle resultaterne af vores reklamekampagner, fx de sider der er besøgt før vores.

 

NID

Google.dk

Du vil ikke blive vist meddelelser med reklame fra os. Du kan muligvis ikke drage fordel af tilbud målrettet vores medlemmer.

 

Eller, indholdet af markedsføringen vil ikke være målrettet. Du vil derfor modtage tilbud, der er mindre attraktivt for dig.

 

6 måneder

Consent cookie til modtagelse af målrettede reklamer på google

CONSENT

Google.dk / Google.com

20 år

Opbevaring af cookie til modtagelse af målrettede reklamer på google

1p_JAR

Google.dk

1 måned

Anvendes af Facebook til at målrette forskellige reklame-tjenester

Fr

Facebook.com

3 måneder

Statistik- og performancecookies

Benyttes til at følge brugerens adfærd på nfbio.dk via Google Analytics. Informationen deles med Google i anonymiseret form.
Det er muligt at opt-out fra Google cookies via dette link

_ga

Nfbio.dk

Vi vil ikke være i stand til at overvåge og måle ydeevnen af vores website, hvilket kan resultere i en brugeroplevelse af lavere kvalitet.

 

2 år

Registrerer et unikt ID der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden

_gid

Nfbio.dk

En dag

Benyttes til at teste designs på hjemmesiden, f.eks. A/B testing, layouts og knapper/funktioner. Disse tests er brugerafhængige og sikrer at sitet fremadrettet er optimalt indrettet til brugerne

_vis_opt_exp_2

Nfbio.dk

Aldrig

_vis_opt_s

Nfbio.dk

3 måneder

_vis_opt_test_cookie

Nfbio.dk

Session

_vwo_ds

Nfbio.dk

1 måned

_vwo_referrer

Nfbio.dk

Aldrig

_vwo_uuid

Nfbio.dk

1 måned

_vwo_uuid_v2

Nfbio.dk

1 dag

Benyttes til brugerundersøgelser på nfbio.dk (bemærk punkt 7.1 i privatlivspolitkken)

Vars.hotjar.com

Hotjar.com

Aldrig

senest redigeret 17/5/18

Tilbage

Optjen bonuspoint - og brug dem på alt fra slik til billetter

Bliv medlem ligesom 600.000 andre filmelskere, optjen bonuspoint og deltag i filmevents og konkurrencer!

TilmeldLog ind