Oplev eksklusivt i Imperial

THX Ultima Cinema

Nordens største biografoplevelse!

Vores ikoniske Imperial-biograf er i 2021 blevet opgraderet til en THX Ultimate Cinema, så du nu kan få den allerbedste biografoplevelse i hjertet af København.
Biografen er nu udstyret med to high contrast dual projektorer, et helt nyt RealD Ultimate lærred, immersive audio (Dolby Atmos-lyd) samt remastered indhold, som er særligt produceret til CGS-sale og sikrer, at publikum oplever en hver detalje i filmen.

THX Ultimate Cinema hæver den gængse biografoplevelse til et nyt niveau med klarere og skarpere billeder, stærkere farver, enestående akustik - og alt i alt en bedre filmoplevelse.

Så nu kan vi med stolthed byde på nordens største biografoplevelse i Imperial!

Paragraphs
Planlæg dit biografbesøg i Odense
Planlæg dit biografbesøg i Odense

THX Ultimate Cinema er:

  • High Contrast Projection System: Banebrydende, state-of-the-art Cinionic dual-laser projektorer fra Barco leverer billeder med øget lysstyrke, kontrast, klarhed i billede og strålende farver.
  • Immersive Audio: Fuldt optimeret immersive sound speaker-systemer, som er designet til at forstærke lydeffekten gennem højtalere på samtlige flader i biografsalen, som derved indhyller publikum i filmens lyd.
  • Akustiske forbedringer: Arkitektoniske og akustiske specifikationer er efterlevet for at sikre, at biografsalen gengiver lyden præcist og klart.  
  • Eksklusivt formateret indhold: Som THX-biograf vil Imperial fremover vise film, der er specielt formateret med høj lysstyrke til det enorme lærred, så vores gæster kan opleve hver detalje i filmen.