Medlemsbetingelser
BIOPLUS og BIOPLUS UNLIMITED

Senest opdateret: 01-05-2024

BIOPLUS

Medlemsfordele

Det er gratis at blive og være medlem af BIOPLUS.

Som BIOPLUS-medlem vil du modtage masser af spændende fordele og indhold:

Invitationer til eksklusive forpremierer og events

Nyhedsbreve med filmnyheder, konkurrencer og -inspiration til din næste biograftur

Vær opmærksom på, at antallet af ledige pladser/billetter til medlemsaktiviteter i Nordisk Film Biografer kan være begrænset, så du er ikke garanteret en plads.

Ændringer af medlemsvilkår og -betingelser

Idet BIOPLUS er en gratis tjeneste, forbeholder vi os retten til på ethvert tidspunkt at ændre i medlemsbetingelserne, herunder medlemsfordele.

BIOPLUS vil dog med et rimeligt varsel via nfbio.dk og via e-mail informere dig om ændringer til medlemsbetingelserne og du vil altid kunne opsige dit medlemskab inden ændringerne træder i kraft. Du kan se de til enhver tid gældende medlemsbetingelser på denne side.

Dit medlemskab

Du skal være mindst 15 år gammel for at blive medlem.

Det er dit ansvar, at sikre at dine personlige oplysninger er korrekte og opdaterede, herunder e-mailadresse således, at du modtager informationer fra os.

Alle meddelelser sker via e-mail, nfbio.dk, SMS eller app-notifikationer.

Dit medlemskab er personligt og kan dermed ikke overdrages eller deles med andre. Det samme gælder for dine medlemsfordele.

Medlemskabet løber indtil det opsiges.

Dit medlemskab udstedes og administreres af Nordisk Film Biografer A/S, Mosedalvej 14, 2500 Valby, CVR. nr.: 28 34 49 10 (herefter ”NF Bio”).  Henvendelser til Nordisk Film Biografer A/S vedrørende dit medlemskab og hjemmesider skal ske via support

Samtykke til direkte markedsføring

Din samtykkeerklæring til markedsføring, som accepteres når du melder dig ind i BIOPLUS:

’Ja tak, jeg accepterer, at jeg som betingelse for mit medlemskab i NFbio gerne vil modtage NFbios nyhedsbreve og tilbud på e-mail (”henvendelser”).
Jeg giver hermed mit samtykke til, at NFbio må sende mig nyhedsbreve og tilbud om NFbio og NFbios samarbejdspartnere via e-mail, SMS, push notifikationer og Facebook- og Messenger-beskeder.
Se hvem NFbios samarbejdspartnere er her.

NFbios henvendelser vil typisk indeholde nyhedsbreve, tilbud og invitationer og anden markedsføring vedrørende biografoplevelser, navnlig forpremierer, events og kioskvarer. Herudover vil NFbios henvendelser også omhandle tilbud fra vores samarbejdspartnere. Læs mere om tilbudskategorierne fra vores samarbejdspartnere her.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage til at modtage markedsføring fra os. Når du modtager henvendelser fra os, finder du afmeldingslinket i bunden af nyhedsbrevet. Du kan ligeledes trække dit samtykke tilbage via din profil side på www.nfbio.dk.

Dine personoplysninger opbevares af Nordisk Film Biografer, Mosedalsvej 14, 2500 Valby, CVR-nr. 28344910. Du kan læse mere om vores behandling af dine personoplysninger, herunder til profilering og målretning af vores henvendelser, i vores Privatlivspolitik.’ 

Overtrædelse af vilkår, ansvar og hæftelse

Det er dit eget ansvar at holde dig bekendt med de gældende vilkår for dit medlemskab. Hvis du overtræder medlemsvilkårene, forbeholder NF Bio sig retten til at ophæve dit medlemskab uden yderligere varsel, og du vil heller ikke kunne anvende eventuelle optjente fordele.

Overdrager eller deler du eksempelvis dine fordele med en person, som ikke er medlem, vil dette anses for misbrug af dit medlemskab og kan medføre ophævelse uden yderligere varsel.

Du er ansvarlig for brugen af dit medlemskab, og Nordisk Film Biografer kan ikke stilles til ansvar for uautoriseret brug og hævninger på din medlemskonto.

Behandling af dine personoplysninger

Det er en forudsætning for dit medlemskab, at vi kan behandle dine personoplysninger. Såfremt du ikke ønsker, at vi behandler dine personoplysninger, vil dit medlemskab og fordele ophøre.

Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger her i vores privatlivspolitik

Udmeldelse

Hvis du ønsker at opsige dit BIOPLUS medlemskab, kan du gøre dette på din profilside, eller ved at kontakte support. Du vil herefter modtage en e-mail, der bekræfter din opsigelse af medlemskabet.

Din udmeldelse sker med øjeblikkelig virkning.

 

BIOPLUS UNLIMITED

Medlemsfordele

Som BIOPLUS UNLIMITED medlem vil du modtage masser af spændende fordele, herunder:

 • Ubegrænset adgang til alle biograffilm i Nordisk Film Biografer.
  • Du har ubegrænset adgang til alle ordinære filmforestillinger når du bestiller din billet på nfbio.dk eller i NFBIO i appen. Din ubegrænsede adgang gælder dog ikke på særlige typer af events (fx koncerter, live sport, opera, visninger inkl. forplejning eller gallapremierer) og kan ikke kombineres med andre rabatter eller rabatordninger (fx Biografklub Danmark). 
 • Rabat til venner/ledsagere
  • Når du køber din billet online, får du 20 kr. rabat på din 2. billet i samme køb.
  • Ledsagerrabatten kan ikke kombineres med andre rabatordninger eller øvrige ordninger, der giver ret til at købe en billet til en reduceret pris (fx Den store Biografdag eller Biografklub Danmark).
 • Invitationer til eksklusive events
 • Nyhedsbreve med filmnyheder, konkurrencer og -inspiration til din næste biograftur 

Vær opmærksom på, at antallet af ledige pladser/billetter til medlemsaktiviteter i Nordisk Film Biografer kan være begrænset, så du er ikke garanteret en plads.

 

Ændringer af medlemsvilkår og -betingelser

Nordisk Film Biografer forbeholder sig ret til at foretage prisjusteringer i medlemsperioden som følge af stigninger i Nordisk Film Biografers gennemsnitlige billetpriser og/eller forbrugerprisindekset (dog maksimalt én gang årligt). 

Prisændringer kan ligeledes foretages såfremt de kan begrundes med konkrete øgede udgifter for Nordisk Film Biografer i forbindelse med øgede driftsomkostninger relateret til leverandører, myndighedskrav herunder regulering eller lignende. Derudover vil yderligere services, som måtte tilføjes til dit medlemskab også begrunde prisstigninger. 
Nordisk Film Biografer forbeholder sig desuden ret til at foretage ændringer af abonnementsbetingelserne, som måtte være nødvendige, f.eks. af hensyn til at sikre overholdelse af juridiske eller tekniske krav og at abonnementet ikke kan misbruges. 

Hvis Nordisk Film Biografer foretager væsentlige ændringer af abonnementsbetingelserne, som påvirker dit abonnement negativt, eller foretager prisændringer, vil dette blive varslet individuelt og dit medlemskab vil kunne opsiges forud for, at disse ændringer træder i kraft. Din fortsatte brug af abonnementet vil udgøre din accept af ændringerne, og det er derfor vigtigt, at du læser enhver meddelelse fra os omhyggeligt.

Såfremt Nordisk Film Biografer beslutter at nedlukke BIOPLUS UNLIMITED-abonnementet, ophører dit abonnement med 2 måneders varsel.

 

Dit medlemskab

Når du tilmelder dig BIOPLUS Unlimited er aftalen underlagt dansk rets almindelige regler og købelovens mangelsregler finder anvendelse på dit køb. 

Du skal være mindst 15 år for at blive medlem. Personer, som ikke er myndige, kan kun blive medlem, hvis deres værge indgår aftalen. Værgen vil være juridisk ansvarlig for medlemskabet og vil hæfte for alle betalinger, der er tilknyttet medlemskabet. Det er dit ansvar at sikre, at dine personlige oplysninger er korrekte og opdaterede, herunder e-mailadresse således, at du modtager informationer fra os.

Alle meddelelser sker via e-mail, nfbio.dk, SMS eller app-notifikationer.
Dit medlemskab er personligt og kan dermed ikke overdrages eller deles med andre. Det samme gælder for dine medlemsfordele. 

Det er påkrævet, at du tilknytter et tidssvarende paslignende billede af dig til din profil. Formålet med billedet er at kunne identificere dig, da dine medlemsfordele er personlige og kun gælder for dig. Dit ansigt skal være tydeligt så du nemt kan identificeres i biografen. Efter du har uploadet billedet, kan det kun ændres et begrænset antal gange for at undgå snyd. 

Gyldighedsperioden for dit medlemskab købt som abonnement starter straks efter din betaling er foretaget og du har bekræftet din e-mail.

Du kan maksimalt have 10 aktive fremadrettede bookinger og der skal være minimum 90 minutters mellemrum imellem forestillingernes starttidspunkt. 
 

Betaling

Dit medlemskab købes med månedsbetaling, og betalingen falder første gang i forbindelse med oprettelsen af abonnementet, og efterfølgende falder betalingen samme månedsdag eller nærmeste bankdag hver måned (+/- 3 dage).

Eksempel: et abonnement bliver købt den 10. januar med startdato samme dag. Betalingen for den kommende månedstid falder den 10. januar. Næste betaling falder den 10. februar (+/- 3 bankdage).
Abonnementet kan betales med betalingskort og kreditkort.

I tilfælde af for sen eller manglende betaling forbeholder vi os retten til at fremsende rykkerskrivelser via din e-mail med tillæg af rykkergebyrer på op til 100 kr. i overensstemmelse med rentelovens regler samt evt. at sende sagen til inkasso i overensstemmelse med inkassolovens regler. Vi forbeholder os samtidig retten til at sætte dit abonnement i bero indtil din betaling korrekt er gået igennem.
 

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret på dit BIOPLUS UNLIMITED medlemskab, som er tegnet på nettet. Fristen løber fra indmeldelsesdatoen og du mister din fortrydelsesret efter fristens udløb. 

Såfremt du bruger dit medlemskab til at gå i biografen og fortryder dit medlemskab inden 14 dage, afregnes du til listeprisen for de biografbesøg som du har haft.  Hvis værdien overstiger det beløb du har indbetalt i forbindelse med oprettelsen af abonnementet, så tilbageholder Nordisk Film Biografer dit indbetalte beløb, og du skal herudover betale differencen til Nordisk Film Biografer således at du samlet set betaler for værdien af de biografture som du har benyttet dig af.  

For at udøve fortrydelsesretten skal du meddele os din beslutning om at fortryde denne aftale i en utvetydig erklæring. Du kan fortryde dit medlemskab, ved at kontakte support.

For at sikre en god og hurtig behandling af din henvendelse bedes du udfylde standard fortrydelses formularen eller oplyse følgende:

 • E-mail adresse
 • Ordre dato
 • Mobilnummer oplyst ved oprettelsen

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
 

Samtykke til direkte markedsføring

 Din samtykkeerklæring til markedsføring, som  accepteres når du tilmelder dig BIOPLUS Unlimited:

’Ja tak, jeg accepterer, at jeg som betingelse for mit medlemskab i NFbio gerne vil modtage NFbios nyhedsbreve og tilbud på e-mail (”henvendelser”).
Jeg giver hermed mit samtykke til, at NFbio må sende mig nyhedsbreve og tilbud om NFbio og NFbios samarbejdspartnere via e-mail, SMS, push notifikationer og Facebook- og Messenger-beskeder.
Se hvem NFbios samarbejdspartnere er her.

NFbios henvendelser vil typisk indeholde nyhedsbreve, tilbud og invitationer og anden markedsføring vedrørende biografoplevelser, navnlig forpremierer, events og kioskvarer. Herudover vil NFbios henvendelser også omhandle tilbud fra vores samarbejdspartnere. Læs mere om tilbudskategorierne fra vores samarbejdspartnere her

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage til at modtage markedsføring fra os. Når du modtager henvendelser fra os, finder du afmeldingslinket i bunden af nyhedsbrevet. Du kan ligeledes trække dit samtykke tilbage via din profil side på www.nfbio.dk.

Dine personoplysninger opbevares af Nordisk Film Biografer, Mosedalsvej 14, 2500 Valby, CVR-nr. 28344910. Du kan læse mere om vores behandling af dine personoplysninger, herunder til profilering og målretning af vores henvendelser, i vores Privatlivspolitik.’ 

 

Overtrædelse af vilkår, ansvar og hæftelse

Det er dit eget ansvar at holde dig bekendt med de gældende vilkår for dit medlemskab. Nordisk Film Biografer forbeholder sig retten til at ophæve eller indskrænke dit abonnement i tilfælde af, at du misbruger dit abonnement. Misbrug vil anses som overtrædelse eller omgåelse af betingelserne i dit abonnement.

Hvis du overtræder medlemsvilkårene, forbeholder Nordisk Film Biografer sig retten til at ophæve dit medlemskab uden yderligere varsel, og du vil heller ikke kunne anvende eventuelle optjente fordele.
Det vil anses som misbrug af dit medlemskab, hvis du overdrager eller deler dine fordele, inklusiv dine personlige billetter, med en anden person, eller på anden måde handler i væsentlig strid med medlemsbetingelserne. Misbruget af dit medlemskab vil resultere i ophævelse af dit medlemskab uden yderligere varsel, samt at der pålægges en kontrolafgift på 500 kr. Denne kontrolafgift skal betales senest 14 dage efter du har modtaget meddelelse herom. Vi forbeholder os også retten til at kræve erstatning for økonomisk tab forårsaget af misbruget af dit medlemskab. Misbrug af dit medlemskab kan også medføre en eventuel politianmeldelse.
Du er ansvarlig for brugen af dit medlemskab, og Nordisk Film Biografer kan ikke stilles til ansvar for uautoriseret brug og køb på din medlemskonto.

Såfremt du ikke har mulighed for at se en forestilling du har booket, skal du annullere den senest 2 timer før forestillingens start. Hvis du gentagne gange booker en forestilling og ikke dukker op til visningen uden at annullere bookingen rettidigt, vil dette anses som misbrug af dit medlemskab. Dette kan efter Nordisk Film Biografers skøn medføre ophævelse af dit medlemskab uden yderligere varsel.

Du accepterer at det er muligt for andre BIOPLUS- og BIOPLUS UNLIMITED medlemmer at bestille billetter på dine vegne, såfremt de i forbindelse med billetbestilling angiver mit telefonnummer (og eventuelt e-mail). 

På samme måde er det muligt for dig at bestille billetter på vegne af andre BIOPLUS UNLIMITED medlemmer. Hvis du misbruger dette, anser vi det som brud på aftalen.

I tilfælde af du har overtrådt vilkårene forbeholder Nordisk Film Biografer sig ret til at annullere dit medlemskab. Ved en annullering vil vi refundere din seneste månedlige abonnementsbetaling for BIOPLUS UNLIMITED minus et fradrag som er baseret på det antal dage dine medlemsfordele var tilgængelige for dig før dit medlemskab blev annulleret. Ved misbrug, herunder gennem overdragelse eller deling af dine fordele med en anden person, vil Nordisk Film Biografer ikke foretage refundering af abonnementsbetalinger, og Nordisk Film Biografer forbeholder sig desuden ret til at rette et økonomisk krav mod dig.   
 

Behandling af dine personoplysninger

Det er en forudsætning for dit medlemskab, at vi kan behandle dine personoplysninger. Såfremt du ikke ønsker, at vi behandler dine personoplysninger, vil dit medlemskab og fordele ophøre.

Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger her i vores privatlivspolitik. 
 

Udmeldelse og opsigelse

Tilmelder du dig Nordisk Film BIOPLUS UNLIMITED, bliver du automatisk medlem af BIOPLUS. 
Udmelder du dig fra BIOPLUS UNLIMITED forbliver du dermed medlem af BIOPLUS (som er gratis), og du nyder automatisk BIOPLUS-fordelene medmindre du aktivt vælger det fra ifm. udmeldelsen fra BIOPLUS UNLIMITED. 

Hvis du ønsker at opsige dit BIOPLUS UNLIMITED medlemskab, kan du gøre dette på din profilside, eller ved at kontakte support. Du vil herefter modtage en e-mail, der bekræfter din opsigelse af medlemskabet.

Medlemskabet løber fra indmeldelsesdatoenog løber indtil det opsiges, dog med en minimumsbinding på de første 4 måneder. Opsigelsen vil have effekt fra og med udgangen af den relevante faktureringsperiode, men tidligst efter 4 måneders minimumsbinding periode. I perioden frem til opsigelsen træder i kraft, vil du fortsat have adgang til BIOPLUS UNLIMITED. Betalinger vil ikke blive refunderet.

Medlemsbetingelser
Disse medlemsbetingelser er gyldige nu og erstatter tidligere udgaver af medlemsbetingelser for BIOPLUS og BIOPLUS UNLIMITED.

Kontaktinformationer
Nordisk Film Biografer A/S
Mosedalvej 14
2500 Valby
Tlf. 70 13 12 11
CVR: 28344910

Henvendelser vedrørende betaling kan også rettes til support [at] nfbio.dk.