Wonka
Wonka

Wonka

Du har valgt Storkøbenhavn

Aldergrænse
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmlængde
1 time 57 min
Original titel
Wonka
Premiere
Genre
Adventure
Familliefilm
Komedie
Instruktør
Paul King
Skuespillere
Timothée Chalamet
Olivia Colman
Hugh Grant
Sally Hawkins
Rowan Atkinson
Keegan-Michael Key
Vis flere detaljer

Familiefilmen 'Wonka' fortæller om den ekstraordinære chokolademager Willy Wonkas unge år.

Uden en øre på lommen, men væbnet med en opfinders småmagiske evner og en drøm om at åbne verdens bedste chokoladebutik ankommer Wonka til en lille by - kendt for netop den fineste chokolade.

Men Willys smånaive tro på det gode i andre mennesker, sender ham hurtigt i retning af nogle lysky typer, som i samtog med byens magtfulde chokoladefabrikanter og en lækkersulten politichef vil gøre alt for at standse ham. 

Heldigvis møder Willy en kløgtig ung pige, som deler hans drømme om at ændre verden. Sammen tager de kampen op mod de skumle forretningsmænd. 

'Wonka' er en magisk film for hele familien i stil med 'Paddington' og 'Harry Potter'. Ikke underligt, da instruktøren netop stod bag Paddington-filmene, mens de alle er fra samme producent. 

Superstjernen Timothée Chalamet spiller den godhjertede titelkarakter, som stammer fra Roald Dahls klassiske bog 'Charlie og Chokoladefabrikken'. 

Castet er stjernespækket med Englands fineste, men Hugh Grant stjæler showet som den drilske Oompa Loompa, der leverer en af filmens mest iørefaldende sange.  

Vis mere