Tyvstart Formel 1 sæsonen
Tyvstart Formel 1 sæsonen

Tyvstart Formel 1 sæson 2024

Du har valgt Storkøbenhavn

Aldergrænse
Censur ukendt
Filmlængde
1 time 45 min
Original titel
Tyvstart Formel 1 sæson 2024
Premiere
Genre
Foredrag
Vis flere detaljer

Med foredraget TYVSTART FORMEL 1 SÆSONEN 2024 får du den bedst mulige start på Formel 1-sæsonen. 

Formel 1-kommentatorerne John Nielsen og Jens Hansen er klar med en unik, underholdende og nørdet opvarmning fyldt med dramaer og detaljer. Vi ses til en aften med fuld fart i krydsfeltet mellem anekdoter, holdninger, nørderi og spørgsmål fra publikum. 

Bliver 2024 et bedre år for Kevin Magnussen og Haas? Kan Mercedes, McLaren eller Ferrari udfordre suveræne Verstappen og Red Bull? Hvilken betydning kommer budgetloftet til at spille i en rekordlang sæson med 24 løb? Alt det og meget mere giver Formel 1-kommentatorerne John Nielsen og Jens Hansen svar på denne aften. 

De to Formel 1-kommentatorer lægger også vægt på de emner, der optager dig forud for 2024-sæsonen, så der er også sat god til af til spørgsmål fra publikum i salen. John og Jens dykker ned i de dramaer og detaljer, som de selv mener er de allermest fascinerende. 

Der er næsten altid forklaringer og historier bag dramaerne, som de færreste kender - og dem vil de rigtig gerne dele med alle de danske Formel 1-fans. Samtidig går de i dybden med de ændringer, der er sket i de forskellige teams hen over vinteren, så du er godt klædt på, når du sætter dig for at se sæsonens første grand prix.

NB: Det er ikke muligt at benytte UNLIMITED-abonnement.

Vis mere