Teenager Trouble & Triumfer
Teenager Trouble & Triumfer

Teenage trouble & triumfer

Se den i Storkøbenhavn

Se tider
Aldergrænse
Afventer censur
Filmlængde
2 timer
Original titel
Teenage trouble & triumfer
Premiere
Genre
Foredrag
Vis flere detaljer

Glæd dig til et ærligt og sjovt foredrag om livet med teenagere i huset. Pakket ind i masser af underholdende og genkendelige eksempler får du Arne Nielssons og Stinas Grøns allerbedste råd til at forstå din teenager. Vi ses til en forrygende aften med forældrerollen i centrum. 

Alle forældre møder udfordringer, når der er teenagere i huset. Og det kan til tider være meget svært at finde øjeblikke, som kan betragtes som triumfer. Men de findes og kan fremelskes i langt større grad end du tror. Nu kan du endelig få alle de gode råd og en meget bedre forståelse for din teenager, når Arne Nielsson og Stina Grøn drager rundt i landet med deres nye foredrag baseret på deres fælles bog “Lyt til din teenager”. 

Du kan se frem til en aften, hvor du får værktøjer til bedre samspil, mere nærvær og højere trivsel i dagligdagen med din teenager. Og så er det også godt for parforholdet, da teenage trouble meget hurtigt kan blive til par-trouble … Hvilken forældretype er du? 

I foredraget får du helt konkrete råd til, hvordan du støtter op omkring dit barn med bedre samtaler og samvær. Du bliver også præsenteret for fire forskellige forældretyper og de dynamikker, fordele og faldgruber, der gør sig gældende for dem hver især. Ikke mindst vil du møde en hel række både sjove, underholdende og alvorlige eksempler på, hvornår og hvorfor vi går helt galt af vores teeangere. 

Det bliver sjovt og lærerigt, så vi sammen kan gå opløftede hjem til vores elskede teenagere! Om Arne Nielsson Arne Nielsson er tidobbelt verdensmester og tidligere olympisk sølvvinder i kanoroning. I over 15 år har han arbejdet som foredragsholder samt professionel coach for bl.a. teenagere og erhvervs- og idrætsfolk, ligesom han er forfatter til bestseller-bøgerne “Viljen til sejr 1 + 2”, “Din teenager skal coaches – ikke opdrages” og “Viljen sidder i hjertet”. 

I 2023 udgav han i samarbejde med Stina Grøn bogen “Lyt til din teeanger”. Om Stina Grøn Stina Grøn er CEO for organisationen MOT Danmark. MOT, som betyder mod på dansk, er en global non-profit organisation, der samarbejder med grundskoler, efterskoler og ungdomsuddannelser for at udvikle robuste unge, der inkluderer alle gennem mod til at leve, mod til at vise omsorg og mod til at sige nej.

Vis mere
Showtimes for Teenage trouble & triumfer
Planlæg dit biografbesøg i Storkøbenhavn
Planlæg dit biografbesøg i Storkøbenhavn
Ledige sæder 20-100% Ledige sæder 10-20% Ledige sæder 1-10% Udsolgt