Rolf & Ritter
Rolf & Ritter

Rolf & Ritter

Se den i Storkøbenhavn

Se tider
Aldergrænse
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmlængde
2 timer 40 min
Original titel
Rolf & Ritter
Premiere
Genre
Foredrag
Sport
Vis flere detaljer

En stor del af aftenen vil have fokus på det afholdte Tour de France i 2024. De to eksperter kigger på alt fra ryttere og mest overraskende etaper til evaluering af endnu et cykelår - forhåbentlig med flere danske etapesejre. Og så skal der selvfølgelig kigges lidt i kikkerten frem mod Touren 2025. Tour de France Utrolige etaper, sjove anekdoter, gråd, drama, hæsblæsende tempo, kriser, glæde og spekulation. Tour de France har det hele. 

Med Rolf Sørensen på hjul fortæller Dennis Ritter på denne aften også historien om verdens største cykelløb – hvordan Tour de France blev født og voksede sig fra en vild idé til en stor verdensbegivenhed og undervejs klarede at overleve diverse verdenskrige, finanskriser og dopingskandaler. 

Rolf Sørensen har desuden lovet at byde ind fra sin aktive karriere med historier rigt krydret med insiderviden om rytterne, rivaliseringerne, kampene i kampen og stemningen. Med sine 65 sejre i 17 sæsoner er han Danmarks mest vindende cykelrytter gennem tiderne – i sadlen syv gange i Tour de France, hvor han i 1991 kørte seks dage i den gule førertrøje, vandt etapesejre i 1994 og 1996 og kørte i 1994 sin bedste placering som nr. 19 hjem over målstregen. Siden 2006 har Rolf Sørensen arbejdet som kyndig ekspert-kommentator på TV2, hvor han – med bund i sin omfattende erfaring og viden – guider Danmarks cykelentusiaster gennem sæsonens store klassikere. 

Dennis Ritter er kendt som en af den danske sportsjournalistiks og tv-sportsskærms mest kyndige kommentatorer og cykelsportsformidlere. Han kan både opleves som nyhedsvært på TV2 News, TV2Sporten og naturligvis i dækningen af Tour de France og andre af verdens store cykelklassikere. Hver for sig og sammen har de to afholdte cykelsportsentusiaster i årenes løb talt sig fra hovedfeltet og helt op i fører og udbrydergruppen, når det drejer sig om at formidle verdens største cykelløb.

Vis mere
Showtimes for Rolf & Ritter
Planlæg dit biografbesøg i Storkøbenhavn
Planlæg dit biografbesøg i Storkøbenhavn
Ledige sæder 20-100% Ledige sæder 10-20% Ledige sæder 1-10% Udsolgt