Inderst inde

Du har valgt Viborg

Aldergrænse
Frarådes børn under 7 år
Filmlængde
1 time 34 min
Original titel
Inside Out
Premiere
Genre
3D
Familiefilm
Instruktør
Pete Docter
Skuespillere
Cecilie Stenspil
Lisbeth Wulff
Jesper Christensen
Lærke Winther
Anette Støvelbæk
Lars Mikkelsen
Christine Exner
Troels Malling
Steen Rasmussen
Michael Wikke
Thomas Mørk
Vis flere detaljer

Filmen 'Inderst inde' giver svaret på, hvad der foregår inde i hovedet på dig selv og andre mennesker.

Pigen Riley er netop flyttet med sine forældre til San Francisco, og hendes følelser er naturligvis flyttet med. Inderst inde, altså i hendes tanker, bor der nemlig fem grundlæggende følelser, der får Riley til at tænke og gøre enten det ene eller det andet.

Deres navne er Glæde, Frygt, Afsky, Triste og Vrede. De findes i alle mennesker, men særligt Glæde er gået en hård tid i møde hos Riley, der savner sin gamle by og venner. Rileys følelser er dog noget ganske særligt, og sammen drager de ud på et eventyr i forsøget på at gøre hende glad for sin nye tilværelse.

Pixars 15. film er deres mest ambitiøse til dato. I filmen sættes ansigt på en række fundamentale menneskelige følelser, og deres daglige arbejde i de forskellige personers tanker. Det kan lyde indviklet, men der er stadig tale om en animationsfilm for langt det meste af familien.

'Inderst inde' har høstet ros fra alverdens kritikerne siden den fik urpremiere i Cannes. Den er instrueret af Pete Docter (manden bag Monsters Inc. og Up), og filmen vises med både dansk og original tale. (copyright: kino.dk)

Filmen har fået en fortsættelse med Inderst inde 2.

Vis mere