After Everything

After Everything

Se den i Storkøbenhavn

Aldergrænse
Tilladt for børn over 11 år
Filmlængde
1 time 33 min
Original titel
After Everything
Premiere
Genre
Romantisk drama
Instruktør
Castille Landon
Skuespillere
Hero Fiennes Tiffin
Josephine Langford
Stephen Moyer
Vis flere detaljer

Ungdomsfilmen 'After Everything' er den femte film i serien om Tessa og Hardin, som begyndte med fanfiction-filmatiseringen 'After' i 2019.

'After Everything' handler om Hardin, der kæmper med at få ordene til sin næste bog ned på papiret, da Tessa bliver ved med at spøge i hans tanker. Presset fra hans forlag og familie vokser, så Hardin beslutter sig for at opsøge en gammel ven i Portugal. Her møder vi for første gang Natalie.

Hardin prøver at råde bod på sin komplicerede fortid med Natalie, men hans mørke side får ham i problemer med Natalies ven Sebastian. Hardin indser, at han stadig er knust over ikke at have Tessa i sit liv, men Tessa ønsker dog, at Hardin skal komme videre, som hun selv er. Det hele bliver en gang for alle sat på spidsen for Hardin og Tessa, i den sidste film i After-franchisen, hvor de endeligt må beslutte, om det er muligt at leve uden sin sjæleven og store kærlighed.

Hero Fiennes Tiffin og Josephine Langford er tilbage i rollerne, som Hardin og Tessa, mens nye ansigter, som Mimi Keene fra hitserien 'Sex Education', også kan opleves denne gang.

Vis mere