70 år i frontlinjen
70 år i frontlinjen

70 år i frontlinjen

Du har valgt Storkøbenhavn

Se tider
Aldergrænse
Afventer censur
Filmlængde
3 timer
Original titel
70 år i frontlinjen
Premiere
Genre
Foredrag
Krimi
Vis flere detaljer

Tre politimænd, flere tusinde nætter på Vesterbro blandt kollegaer og kriminelle og ét fælles mål; at vinde! Glæd dig til at møde Bjarne Christensen, Flemming Sloth Andersen og René Dahl Andersen på samme scenen i Imperial. 

Det bliver en helt unik aften, den eneste af sin slags, hvor du kan høre om deres sammenlagt 70 års arbejde i Københavns kriminelle underverden. 

René Dahl Andersen, Bjarne Christensen og Flemming Sloth Andersen har alle skrevet vigtige bøger om deres tid som betjente i Københavns kriminelle underverden. Tilsammen har de arbejdet i miljøet i mere end 70 år, og det er dem, de fortæller om til foredraget. 

Bjarne var gadegeneral og gik forrest, når Christiania skulle ryddes, Flemming var den betjent, der blev synonym med 18. maj urolighederne - og René var politiets wonderboy, narkotikabetjenten, der arbejdede undercover og endte med at blive fyret på forsiden. Nu kan du møde dem alle tre og høre deres historie; deres egen og den, de deler med hinanden. De tre tidligere betjente holder hver deres oplæg, og efter en kort pause vil der være mulighed for at stille spørgsmål til dem alle tre.

Vis mere
Showtimes for 70 år i frontlinjen
Planlæg dit biografbesøg i Storkøbenhavn
Planlæg dit biografbesøg i Storkøbenhavn
Ledige sæder 20-100% Ledige sæder 10-20% Ledige sæder 1-10% Udsolgt