Nyd et lækkert måltid, inden du skal i biografen! 

Kinopalæet Lyngby har et samarbejde med en lang række af de bedste restauranter i Kgs. Lyngby, hvor du som biografgæst får særligt gode tilbud. 

OTTO i Lyngby
Nyd en Napolitansk inspireret pizza på OTTO i underetagen af Kinopalæet Lyngby. Fremvis gyldig biografbillet til samme dag og få 10% fratrukket din regning.

Letz Sushi i Lyngby
Tag på Letz Sushi inden du skal i biografen lige rundt om hjørnet. Fremvis gyldig biografbillet til samme dag og få 10% fratrukket din regning.

Cocks and cows i Lyngby
Besøg det nyeste skud på stammen af den originale burger og cocktail kombo-restaurant inden du skal i biografen. Ved fremvisning af gyldig i biografbillet til samme dag får du fratrukket 10% af din regning.

JAGGER Lyngby i Lyngby
Nyd en lækker burger fra JAGGER i underetagen af Kinopalæet Lyngby. Fremvis gyldig biografbillet til samme dag og få 10% fratrukket din regning.

Da Basso Pizza
Du kan alle dage nyde en god pizza på Da Basso, men mandag – onsdag kan du endda få fratrukket 10% af din regning ved fremvisning af gyldig biografbillet til Kinopalæet Lyngby. Skal være gældende samme dag. OBS: Gælder kun mandag-onsdag.

Hanzo i Lyngby
Hanzo kombinerer det pan-asiatiske køkken med nordisk design. Nyd en lækker middag inden biografen og få en gratis drikkevare. Gælder kun ved fremvisning af gyldig biografbillet til samme dag.

VinTema
Hos VinTema i hjertet af Lyngby kan du nyde et lækkert glas vin med lidt godt at spise, inden du skal i biografen. Fremvis gyldig biografbillet til samme dag og få 15% fratrukket din regning.


Det med småt: Gælder kun på restauranterne i Kgs. Lyngby og kun ved fremvisning af gyldig biografbillet til pågældende dag.